Lieve v. Mika's place NJK'16

Ze is een prachtige dochter van de combi Idol en Noortje.

Nu inmiddels 6 maanden en hier ben ik heel erg blij mee, ze is prachtig mooi heeft een goede lijn en hopen haar in de toekomst Nederlands jeugd kampioen te gaan maken.

Dit zou natuurlijk een droom zijn omdat dit mijn eigen gefokte hondje is net als Desi en Bobbie.

Ze is voor mij een heel mooi maar nog belangrijker een heel lief hondje.

Ze luistert goed en heeft bijna geen opvoeding nodig een heerlijke stabiele hond.

24 en 25 september 2016 heeft Lieve meegelopen op de internationale hondenshow in Maastricht. Hier had ze de eerste dag een uitmuntend, 2e plek en reserve CAC. Ze heeft de tweede dag een uitmuntend behaald met 2e plek. 

Tijdens de Clubmatch 2016 in Venray heeft ze een uitmuntend met eerste plaats behaald, en was ze Best of Breed. 

Op de show in Bleiswijk op 5 november 2016 heeft ze een uitmuntend behaald en had ze de 1e plaats. Hier heeft ze een CAC behaald en was ze beste teef. Op de tweede dag heeft ze dezelfde uitslag behaald. 

9 december 2016 heeft Lieve meegedaan aan de Holland Cup in Amsterdam. Hier haalde ze een uitmuntend met eerste plaats en een CAC. Ze was beste teef en beste jeugdhond. 

Op de kerstshow in Gorinchem heeft Lieve een uitmuntend behaald, kreeg ze de 1e plek en behaalde ze een reserve CAC. 

Inmiddels is onze Lieve Nederlands Jeugd Kampioen geworden. Ze heeft zelfs al alle punten voor het Nederlands kampioenschap binnen, maar we mogen die pas met 27 maanden aanvragen.

Lieve heeft meegelopen in de show in Rotterdam op 24 en 25 augustus 2019. Hier behaalde ze op dag 1 een uitmuntend, eerste plek, een CAC en een CACIB. Ze was beste teef en Best of Breed. Op dag 2 een uitmuntend met tweede plek en reserve CAC en reserva CACIB. 

Zo is onze Lieve Nederlands kampioen geworden op 24 augustus 2019. Op de show in Rotterdam heeft ze een Uitmuntend gehaald, en heeft ze een 1e plaats gekregen. Ook heeft ze een CAC en een CACIB gehaald. We zijn heel erg trots op haar, en dat ze het zo goed doet. Erg mooi om te zien, ook omdat het ons eigen gefokte hondje is. Ze is beste teef en Best of Breed. 

Lieve is net als Beer gekwalificeerd voor de Hond van het Jaar show 2019. Dit is erg knap en bijzonder. We zijn enorm trots op onze hondjes. 

 

 

 

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Noella lippens | Antwoord 25.05.2018 19.40

Mieke , wat is ze mooi " zo een echte fiere Lieve Proficiat

mieke 28.05.2018 07.02

Ja ze is heel mooi, maar vooral heel lief,

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

28.12 | 16:31

Hoi wij hebben een pup van de Gele duitsedog roepnaam Anne vanaf begin voor de geboorte t/m 10wkn alles gevold top fokkers zijn het een echte aanraader .

...
18.12 | 11:36

Onze Floor is een lieve pup uit het nest van Anne. Nu al beste maatjes met de kleinkinderen. Bedankt Kamil en Mieke!

...
17.12 | 19:25

We hebben eeñ duitse dog pup van anne , boris
Ze zijn lefde vol verzorgd door mieke en haar partner
Hij voelt zich snel thuis bij ons ,en is erg ondeugend

...
17.12 | 15:17

Wij hebben een pracht pup van de deense dog Anne. Het pupke is super gesocialiseerd, verzorgd en liefdevol omarmd door zowel Mieka als haar partner. Echt top

...
Je vindt deze pagina leuk