Welkom in ons gastenboek

Bedankt dat je mijn website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je groet zetten.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door José Schut , 11. jun, 2022
Beste Mieke en Kamil,

Suus was net zwanger toen ik contact met jullie zocht en we kwamen op de wachtlijst. We vonden het erg spannend of er een pup voor ons bij zou zitten. Wat waren we blij dat er 5 meisjes geboren werden. Door de camera die jullie geplaatst hadden konden we alles zien, het was fantastisch!
Nu hebben we Holly 5 weken thuis, wat een top hondje, zo vreselijk lief maar ook zo ondeugend.
Aan dit mooie meisje gaan wij de komende jaren veel plezier beleven.

Heel erg bedankt!
E-mail:
Geschreven door Mimi Graven, 10. jun, 2022
Beste mensen,

Na bijna 15 jaar hebben we onze kleine lieve man naar zijn grote lieve bonusbroertje moeten laten gaan , onze Okki is in al die jaren een fantastische lieve ,vrolijke en intens trouwe hond geweest .
E-mail:
Geschreven door ineke snippe, 5. jun, 2022
Lieve Mieke en Kamil,
Al bij ons 1e telefoon gesprek wist ik: van deze fokker wil ik graag een pup. Best wel een tijdje geduld moeten hebben ...maar daar is ze dan, onze lieve ondeugende Bayla.
Wat zijn we blij met haar en wat heeft ze een goede start bij jullie gehad...met zoveel liefde groot gebracht en daar profiteren wij nu van.

veel liefs,
Freek & Ineke Snippe
E-mail:
Geschreven door E. van Dijk., 12. mei, 2022
Lieve Mieke en Kamil.

Vanaf het eerste contact voelde het al heel goed, en wat zijn we trots op onze blije gup Goof. Die goede basis hebben jullie gelegd, en dat is te merken, echt zoveel liefde die jullie geven aan de hondjes, geweldig. We komen vast nog eens langs, want hij is heel dicht bij zijn geboorteplekje
E-mail:
Geschreven door Maartje, 11. mei, 2022
Lieve Mieke en Kamil,

Voor mij was het niet meer dan vanzelfsprekend dan dat in dit gastenboek een mooi bericht moest worden geplaatst. Ik moest alleen even een geschikt moment vinden om het te schrijven, want het is een drukte van jewelste in huis met zo'n kleine pup maar jemig; wat een ontzettend lief, sociaal en knap hondje heb ik in huis mogen nemen. Wat ben ik blij dat ik vorig jaar december de telefoon heb gepakt en in contact met jullie gekomen ben. De manier waarop jullie de toekomstige eigenaren betrekken in het hele proces en de hondjes voorbereiden op hun nieuwe thuis is fantastisch. Dat gun je iedere hond en iedere toekomstige hondeneigenaar!

Veel liefs,

Maartje en Moos
Geschreven door Chermaine en Maurice, 7. mei, 2022
Lieve Mieke en Kamil,

Wat zijn wij blij dat we jullie hebben gevonden en dat we een hondje mochten meenemen bij jullie. Onze Rocky is een prachtige pup, die zeker zal uitgroeien tot een prachtige teckel, met een goede dosis zelfvertrouwen en goed gesocialiseerd en dat is mede te danken aan jullie.

Wat geven jullie de hondjes veel liefde en aandacht en wat leuk is, is dat je de toekomstige baasjes ook goed voorbereid! Fijn hoe we de pups hebben kunnen volgen met foto’s, live beelden en filmpjes.

Liefs,
Chermaine, Maurice en Rocky
Geschreven door Monique , 6. mei, 2022
Mieke en Kamil,

Het eerste telefonisch contact met Mieke voelde meteen goed.
Wij vinden het geweldig dat we onze puppy Guus hebben kunnen volgen via de webcam. En dat vanaf de geboorte t/m het ophalen.
De hondjes worden bij jullie op met veel liefde gesocialiseerd zodat we een hondje hebben dat voor niets en niemand bang is en voor alles vrolijk kwispelt. Af en toe is het een dondersteen maar daarom hebben we ook juist voor een teckel gekozen.
Ook bedankt voor je eerlijkheid Mieke, daar heb ik zeker iets aan gehad.

Lieve groet,
Monique
E-mail:
Geschreven door Martie van der Rijd, 2. mei, 2022
Een heel lieve en speelse standaard langharige teckel bij mika's place gekocht. Daarbij gaf Mieke veel raad en uitleg waar je wat aan hebt. Leuk boekje met mooie foto's van het nest meegekregen en veel extra's. Kan deze fokker van harte aanbevelen.
E-mail:
Geschreven door Lara, 2. mei, 2022
Lieve Mieke en Kamil,

Vanaf het moment dat mijn vriend en ik besloten hadden om een teckelpup te nemen en met jullie in contact kwamen, wisten we het zeker: van jullie willen wij een pup! Wat hadden we vanaf het begin al een goed gevoel door het fijne contact wat je met ons onderhield.

Ondertussen is onze kleine dondersteen Nelson 13 weken oud en een echte top pup. Ik ben mijn hele leven met teckels opgegroeid, maar hoe stabiel en zelfverzekerd hij is is het echt bijzonder! Je merkt met hoeveel liefde, zorg en aandacht hij bij jullie is groot gebracht. Wij kunnen nu al niet meer zonder hem en zijn onwijs blij dat hij bij jullie vandaan komt!

Mijn ouders gaan sowieso de volgende teckel bij jullie vandaan halen, wat met de liefde en tijd waarmee jullie fokken daar kan wat ons betreft geen fokker aan tippen!

Nogmaals bedankt voor alles. En hopelijk tot gauw.

Liefs,

Diederik en Lara
E-mail:
Geschreven door Ilse Klok., 30. apr, 2022
Hallo Mieke en Kamil,
Dina groeit als kool. Ze speelt,eet,plast en doet haar behoefte goed. Wij zijn erg blij met haar. Mieke en Kamil zijn goede fokkers met veel liefde voor hun honden. Dina is absoluut niet bang aangelegd. Ik denk dat dat mede komt omdat er veel tijd en aandacht in de sosialicatie wordt gestopt zodra de pups geboren zijn. Wij nemen dat over maar wel met de tips die Mieke ons heeft gegeven. Stap voor stap nieuwe dingen aanleren. Wij denken dat dit wel onze laatste hond wordt vanwege onze leeftijd maar mochten we van gedachten veranderen, dan komt er weer een pup van Mieke en Kamil. Iedereen vind Dina een mooie hond en dat is ze ook. We zijn ontzettend blij met haar. Groetjes!!!!
Geschreven door julie witteveen, 28. mrt, 2022
Lieve Mieke en Kamil,
Wij zijn sinds 3 weken de trotse ‘ouders’ van Catootje. Een prachtige rode langharige pup van Desi en Beer. Mieke vanaf het eerste gesprek aan de telefoon voelde het goed. We hadden een fijne klik en dat is zo gebleven. Zo blij dat ik gewoon mijn gevoel heb gevolgd en gewacht heb tot er een nestje was. Ik kan niet anders zeggen dat je samen met Kamil een top fokker bent die alles doet om de pups een goede start in het leven te geven. Alles recht uit het hart. We zijn dus heel blij met onze kleine meid. Dank voor alle goede zorgen.
Liefs van Jan en Julie
E-mail:
Geschreven door Lan, 28. mrt, 2022
Lieve Mieke en Kamil,

Wat is het fijn dat ik een puppy van Desi en Beer heb! Het volgen via de camera van de geboorte tot aan dat we Snuf ophalen, was heel erg fijn! Snuf doet het goed, het is een mooie meid aan het worden! Met respect blijf ik jullie volgen! Lieve groet Lan
Geschreven door Jonne, 28. mrt, 2022
Inmiddels is onze Julius al een hele vent aan het worden, gisteren tilde hij al een keertje zijn pootje op bij het plassen… 😉
Mieke, tijdens het eerste telefoongesprek wist ik al meteen: die vrouw weet waar ze het over heeft. Jouw deskundigheid en passie waren direct merkbaar. Na dit eerste telefoongesprek volgden er nog velen meer, want je bent er altijd voor antwoorden op vragen en advies. Tijdens het proces heb je me gestimuleerd om vooral mijn gevoel te volgen wat heeft geleid tot een perfecte match tussen Julius en ons.
En Kamil, de stille kracht achter de schermen: zoveel liefde en goede zorgen voor alle honden en kat 😉…. super! Samen zijn jullie een geweldig team dat heel veel hondjes en mensen gelukkig maakt heel erg bedankt!

Liefs Joeri en Jonne
E-mail:
Geschreven door Claudia, 15. okt, 2021
Mieke,
na onze eerste kennismaking voelde het meteen goed. Ik zag hoe je met je teckels bezig was en dat gaf meteen vertrouwen. Toen de pups eenmaal geboren waren, konden wij alles via de webcam meebeleven. Zo fijn! Nu hebben wij Yoshi 6 weken in huis en wat is het een geweldige hond. Lief, enthousiast en open naar alles en iedereen (zelfs de DA). Jij hebt de basis gelegd hiervoor. Heel veel dank!
E-mail:
Geschreven door josie, 27. sep, 2021
We zijn heel blij met Boyke. Lief mannetje
E-mail:

Nieuwe reacties

20.06 | 16:47

U kunt me het beste even bellen

...
20.06 | 13:15

Zijn er binnenkort pups beschikbaar?

...
09.06 | 19:08

Beste Sascha,

Het beste kunt u me even bellen, 0638634899

Mvg Mieke

...
09.06 | 15:12

Hi Mieke,

Wij zijn op zoek naar een langharige teckel pup. Heb je een nog pups beschikbaar? Ik hoor het graag!

Met vriendelijke groet,
Sascha Koene

...