Welkom in ons gastenboek

Bedankt dat je mijn website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je groet zetten.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Michelle, 7. dec, 2020
2 weken geleden mochten wij onze knappe puppy ' Jean'ke ' gaan ophalen.
En wat doet hij het goed!
Wij hebben een hele vrolijke en goed gesocialiseerde puppy dankzij Mieke, haar man en alle andere teckels en doggen!
Vanaf het begin kunnen mee genieten via de webcam en alle filmpjes /foto's op Facebook!
Ook bij het ophalen van onze puppy, veel goede informatie , boekjes en heel veel liefde en goede raad mee gekregen!
In een woord FANTASTISCH!!!
E-mail:
Geschreven door Chantal , 30. nov, 2020
Super blij met onze “Hubér”
Via de webcam hebben we de geboorte van de pups kunnen zien, zo mooi....en op elk moment van de dag kunnen inloggen om te kijken.ook op fb dagelijks foto’s en filmpjes.
Hubèr is een lieve vrolijke goed gesocialiseerde puppy door de aandacht en passie van Mieke, haar gezin de andere teckels en de doggen. Geweldig!!!!
E-mail:
Geschreven door Theo en Carla Anbeek, 29. nov, 2020
als Teckelliefhebbers hadden wij gelijk een klik met Mieke en Kamil , deze mensen stralen een en al dierenliefde uit . Zaterdag jl. hebben wij onze tweede Teckel opgehaald bij Mieke en we hebben ontzettende lol met Coco , ze is al zindelijk en gesocialiseerd en superlief.
onze volgende Teckel zal zeker weten bij Mieke vandaan komen.
Bedankt Mieke en Kamil voor al deze heerlijkheidjes.

E-mail:
Geschreven door Richard en Veerle, 27. nov, 2020
Wij zijn super blij met onze puppy Bravo van Mieke. Net als de vorige (ook van Mieke) een lief hondje waaraan je merkt dat ' ie in huis met veel aandacht is opgegroeid. Mieke doet er alles aan ons een goed start te geven: volgen van de puppy's via de webcam, foto's en video's, een Facebookgroep, een heel boekje met tips en een kraampakket. Super lief. Mieke is heel hartelijk en staat altijd klaar met wijze raad. Zeker een aanrader!
E-mail:
Geschreven door Richard en Veerle, 27. nov, 2020
Wij zijn super blij met onze puppy Bravo van Mieke. Net als de vorige (ook van Mieke) een lief hondje waaraan je merkt dat ' ie in huis met veel aandacht is opgegroeid. Mieke doet er alles aan ons een goed start te geven: volgen van de puppy's via de webcam, foto's en video's, een Facebookgroep, een heel boekje met tips en een kraampakket. Super lief. Mieke is heel hartelijk en staat altijd klaar met wijze raad. Zeker een aanrader!
E-mail:
Geschreven door Rene Beerens, 2. sep, 2020
We sijn super blij met onze Bollie. Een super lieve, mooie en sterke pup. Gedurende de eerste weken werden we netjes op de hoogte gehouden door Mieke via filmpjes en foto's op facebook. Een beter begin van haar leven kon Bollie zich zeker niet wensen.

Mieke en Kamil zijn enorm aardige mensen, hebben het allerbeste voor met hun pups, staan altijd voor je klaar en geven je graag advies!

We hadden ons geen betere fokker kunnen voorstellen!
E-mail:
Geschreven door Jade, 22. aug, 2020
Yara is een heerlijke pup, en je merkt dat ze uit een fijne stabiele omgeving komt. Het contact met Mieke was erg fijn, we konden alle vragen stellen, en de hele pup tijd via Facebook en webcams meekijken.
E-mail:
Geschreven door Marieke en Tom , 21. aug, 2020
Jet onze tweede teckel hebben we vorige week bij Mieke en Kamil mogen ophalen.
jet is een mooie, lieve, maar vooral relaxte pup, je kunt goed merken dat ze goed is gesocialiseerd, schrik niet van harde geluiden,en vind het heerlijk om te knuffelen/ bij je te zijn.
Onze eerste teckel sjors komt ook van mieke, al bij het eerste telefooncontact kun je haar dierenliefde proeven.
Ik ken geen een fokker die de toekomstige baasjes zo meeneemt in de aanloop naar een pup. het aanmaken van Facebook pagina/mee kunnen kijken naar de geboorte van je toekomstige pup .
KLasse !
voor ons een Top Adres .

E-mail:
Geschreven door Shirley van Bilderbeek, 18. aug, 2020
Wij hebben Wanda. Een mooie rode goed gefokte pup.
Het contact was meteen goed en vertrouwd.
Ik kon al mijn vragen kwijt en wat ook erg leuk was is dat we op een voor dit nestje aangemaakte Facebookpagina mee konden kijken naar de eerste 8 weken.
Ook kregen we geregeld foto’s te zien en werden we daar van alles op de hoogte gehouden.
Het zijn eerlijke en betrouwbare mensen waar de liefde voor de honden heel groot is.
Wij zijn erg tevreden over deze fokker en enorm blij met onze Wanda (wacha v mika’s place)
E-mail:
Geschreven door Sanne Hazendonk-Brekelmans , 27. jul, 2020
Afgelopen vrijdag hebben wij onze pup Lola op kunnen halen bij Mieke en haar man Kamil. Wat zijn we blij met Lola! Een ontzettende lieve en vrolijke pup.
Mieke en haar man zijn echt fantastische mensen! Vanaf de dag dat we werden toegevoegd aan de Facebook groep waren we helemaal om. Zo fantastisch hoe ze alles laat zien van de geboorte tot aan het meenemen naar huis. Niks is teveel, alles kun je vragen. Kortom, onze pup komt uit een gouden nestje en dat zetten we hier graag voort!
E-mail:
Geschreven door Hester Senger , 26. jul, 2020
Lieve Mieke,
Dank je wel voor ons prachtige meisje Jolie. Het blijft bijzonder hoe alles gelopen is na het overlijden van onze allerliefste Lotte... het heeft zo moeten zijn. Wij hebben jou leren kennen als een hele lieve, vriendelijke en enorm betrokken fokker met een hart van goud. Aan jou kan niemand tippen, echt geweldig hoe jij omgaat met de pups totdat ze het nest mogen verlaten. Het zijn hele vrolijke, stabiele, toegankelijke en lieve pups die totaal niet bang zijn, super gesocialiseerd!! Wij genieten volop van onze Jolie en gaan haar een prachtig leven geven.
Veel liefs, Roy en Hester, Flore & Jolie
E-mail:
Geschreven door Jacqueline Luk, 28. jan, 2020
Dit is onze Bella Saar. Een doggen pup van Anne.
Wij hebben Mika’s place als een super fokker ervaren.
Vanaf dag 1 hebben we de pups mogen volgen via een camera. Zo kon je ook alles zien. Het was er super huiselijk, warm en schoon.
De pups en moeder hond werden met veel liefde verzorgd en gesocialiseerd.
Nu genieten wij van onze lieve Saar.
Bedankt Mika,s place 💋
E-mail:
Geschreven door Henny, 28. dec, 2019
Wij hebben een gestroomde pup van een gele doggenteef roepnaam Anne.
Wij hebben allen kunnen volgen van voor de geboorte met de geboorte en daarna nog 10 weken .dat was zo bijzonder en altijd welkom voor de puppy,s te knuffelen en een lekker bakkie koffie te drinken. Een echte aanrader om daar een pup te kopen goed gesocialiseerd en geen moeite te veel een top fokster en mens.... haar man niet te vergeten iemand met engelen geduld. We hopen nog lang te genieten en kontakt te houden.
E-mail:
Geschreven door Manon McGoldrick, 3. aug, 2019
Na Roos(vorig jaar) nu Poppy, dochter van Noortje en Idol! Elke dag weer blij met onze super Mikaatjes, die als alles goed gaat, de stammoeders worden van mijn teckelkenneltje, maar boven alles mijn grote liefdes en fantastische huishondjes zijn!
Als kers op de taart: een zeer waardevolle, warme vriendschap met Mieke gekregen van wie ik veel leer, voor wie ik veel respect heb en met wie ik heel veel kan lachen... Dankjewel, lieve Mieke, je bent een kanjer!
E-mail:
Geschreven door Frans Tjeenk Willink, 10. jul, 2019
Op 31 mei 2019 heb ik de derde teckel in mijn leven kunnen halen bij Mieke.
Vitas is zijn naam. Een pracht kereltje dat heel hard groeit en een en al energie is. Boordevol met liefde en genegenheid en nu al zo trouw aan mij.
Ondeugend en eigenwijs zoals een echte teckel hoort te zijn. Mijn DA complimenteerde mij dat ik een hele mooie teckel heb. Dank aan Mieke en de ouders van Vitas, Noortje en Idol. Mike dank dat je ok steeds bereikbaar bent voor raad en je elke keer wil weten hoe het gaat. Ik heb al gezegd, ik ben de nieuwe baas van Vitas maar Mieke zal altijd in zijn hart zijn als de enige echte baas die hem alle liefde en aandacht gaf in de eerste weken van zijn leven. Ik hoop van harte dat het contact tussen ons (Vitas en mij) en Mieke en haar man nog lang mag blijven voort bestaan.
Groet,
Frans
E-mail:

Nieuwe reacties

03.03 | 21:14

Het beste kan u me even bellen 0638634899

...
03.03 | 19:33

Hallo, 

Wij zijn op zoek naar een teckelpup. Heeft u toevallig een nestje of weet u misschien een nestje? Misschien heeft u een wachtlijst. 

Met vriendelijke groet,

Alfred vd Velde

...
25.02 | 20:35

Hallo,

Ons teckelmeisje is overleden.
Hebben jullie nog een meisje op dit moment?

...
15.02 | 20:53

Excuus ,ik bedoelde Idol

...