Welkom in ons gastenboek

Bedankt dat je mijn website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je groet zetten.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Jacqueline Luk, 28. jan, 2020
Dit is onze Bella Saar. Een doggen pup van Anne.
Wij hebben Mika’s place als een super fokker ervaren.
Vanaf dag 1 hebben we de pups mogen volgen via een camera. Zo kon je ook alles zien. Het was er super huiselijk, warm en schoon.
De pups en moeder hond werden met veel liefde verzorgd en gesocialiseerd.
Nu genieten wij van onze lieve Saar.
Bedankt Mika,s place 💋
E-mail:
Geschreven door Henny, 28. dec, 2019
Wij hebben een gestroomde pup van een gele doggenteef roepnaam Anne.
Wij hebben allen kunnen volgen van voor de geboorte met de geboorte en daarna nog 10 weken .dat was zo bijzonder en altijd welkom voor de puppy,s te knuffelen en een lekker bakkie koffie te drinken. Een echte aanrader om daar een pup te kopen goed gesocialiseerd en geen moeite te veel een top fokster en mens.... haar man niet te vergeten iemand met engelen geduld. We hopen nog lang te genieten en kontakt te houden.
E-mail:
Geschreven door Manon McGoldrick, 3. aug, 2019
Na Roos(vorig jaar) nu Poppy, dochter van Noortje en Idol! Elke dag weer blij met onze super Mikaatjes, die als alles goed gaat, de stammoeders worden van mijn teckelkenneltje, maar boven alles mijn grote liefdes en fantastische huishondjes zijn!
Als kers op de taart: een zeer waardevolle, warme vriendschap met Mieke gekregen van wie ik veel leer, voor wie ik veel respect heb en met wie ik heel veel kan lachen... Dankjewel, lieve Mieke, je bent een kanjer!
E-mail:
Geschreven door Frans Tjeenk Willink, 10. jul, 2019
Op 31 mei 2019 heb ik de derde teckel in mijn leven kunnen halen bij Mieke.
Vitas is zijn naam. Een pracht kereltje dat heel hard groeit en een en al energie is. Boordevol met liefde en genegenheid en nu al zo trouw aan mij.
Ondeugend en eigenwijs zoals een echte teckel hoort te zijn. Mijn DA complimenteerde mij dat ik een hele mooie teckel heb. Dank aan Mieke en de ouders van Vitas, Noortje en Idol. Mike dank dat je ok steeds bereikbaar bent voor raad en je elke keer wil weten hoe het gaat. Ik heb al gezegd, ik ben de nieuwe baas van Vitas maar Mieke zal altijd in zijn hart zijn als de enige echte baas die hem alle liefde en aandacht gaf in de eerste weken van zijn leven. Ik hoop van harte dat het contact tussen ons (Vitas en mij) en Mieke en haar man nog lang mag blijven voort bestaan.
Groet,
Frans
E-mail:
Geschreven door Henriette, 14. jun, 2019
Ook onze 2e teckel komt bij Mieke vandaan. Super hondje weer. Zelfs de dierenarts wilde weten waar onze prachtige honden toch vandaan komen. Dank je wel Mieke😘
E-mail:
Geschreven door ina Meijer-Nijhuis, 14. jun, 2019
Nadat onze laatste teckel was overleden was het wel erg stil hier in huis. Via via dook de naam van Mieke op en iedereen was tevreden en lovend over haar pups, ze hebben geen woord gelogen. 2 weken geleden mochten wij Bob en Willem ophalen. Vooraf was er goed contact en konden we de geboorte, het dierenartsbezoek en zelfs alles van de eerste 8 weken via livebeelden volgen. De beide pups zijn sociaal, lief, gezond en bij tijden lekker eigenwijs. We merken aan alles dat ze een goede basis hebben meegekregen. We zijn super blij met onze Bob eb Willem. Fijn dat onze 2 jongens aan ons zijn toevertrouwd! Dank voor alle goede zorgen!
E-mail:
Geschreven door Sandra, 23. apr, 2019
Lieve Mieke en Kamil,
2,5 jaar geleden zijn we bij jullie terechtgekomen. Toen hebben we Senna van Hekata en Bobby bij jullie gehaald. Wat een heerlijke meid is dit we genieten nog elke dag van haar. Nu 2,5 jaar verder hebben we Teuntje van Guusje en Barneby gehaald bij jullie. Wat zijn we blij met dit lieve kleine mannetje.
Dank jullie voor al jullie goede zorgen. Jullie zijn echt toppertjes zoveel liefde geven jullie aan al je hondjes. Blij jullie te hebben leren kennen! Thanxxx dikke knuffel van Senna en Teuntje
E-mail:
Geschreven door Tara partoens, 14. apr, 2019
Na veel gegoogle zijn we bij mika’s place uitgekomen, en wat zijn we daar gelukkig om! Mieke en Kamil wat zijn we blij dat we een pup van jullie mochten ontvangen! Jullie zijn echt toppertjes staan iedereen bij met raad en daad! Zorgen immens goed voor jullie teckeltjes en doggen en doen dit met zoveel liefde en plezier! Een echt aanrader! Heel veel liefs van Tom, Tara, Leiv, vida en niet te vergeten onze geliefde viervoeter Toby 🥰
Geschreven door Arnst Josy , 13. apr, 2019
Mieke en Kamil ,,, fijn om jullie te kennen ,, fijne ontvangst bij het puppybezoek ,tips en raad alles werdt besproken en door de vakkundige en goede zorgen voor mama Guusje en de kids ,, mocht ik een fijn lekkere dikke gezonde puppy mee naar huis nemen ,,, Tess is al het zonnetje in huis grtjes Josy en Tess 💋🐾🐾
E-mail:
Geschreven door Arnst Josy , 13. apr, 2019
Mieke en Kamil ,,, fijn om jullie te kennen ,, fijne ontvangst bij het puppybezoek ,tips en raad alles werdt besproken en door de vakkundige en goede zorgen voor mama Guusje en de kids ,, mocht ik een fijn lekkere dikke gezonde puppy mee naar huis nemen ,,, Tess is al het zonnetje in huis grtjes Josy en Tess 💋🐾🐾
E-mail:
Geschreven door Jolanda, 13. apr, 2019
Lieve Mieke en Kamil;
Wat zijn wij blij met onze lieve Truffel. Dankzij jullie goede zorgen en die van mama Guusje, kunnen wij nu genieten van een gezonde en sociale pup. Jullie geven de hondjes een super basis om een fijn hondenleven te hebben. Groeten Rens en Jolanda en Truffel natuurlijk.
E-mail:
Geschreven door Jobje, 12. apr, 2019
Lieve Mieke.
Wat hebben een steun van jou ontvangen bij het weg vallen van onze Balou.
Daarna zijn we helemaal opgebloeid doordat je ons geweldig hebt betrokken bij het voortraject van guusje in verwachting guusje met de bevalling voor ons een hele fijne ervaring en het langzaam toegroeien naar een nieuwe teckel.
Bewust gekozen voor Black en tan.
Met het uit zoeken en komen kijken hebben wij ook heel veel aan gehad.
Voor ons was het heel fijn om zo naar een nieuwe teckel toe te groeien.
De klik met thomas was heel bijzonder.
Het gaat goed met thomas.
2 weekjes alledrie!!! Een beetje moeten wennen.
In huis gaat het goed .
Buiten ook.
We zijn van plan om toch naar een puppy cursus te gaan.
Volgende week gaan we kijken.
Ik heel leuk de contacten onderling met de pups van die lieve guusje.
Ik wens iedereen veel geluk met de pup.
Ja mieke en voor jou en uiteraard kamil een hele dikke knuffel van vincent en jobje en onze Thomas ook voor guusje en papa spikey.
E-mail:
Website:
Geschreven door Carla Giesberts, 12. apr, 2019
We hadden met ons eerste contact met Mieke een heel goed gevoel. 28 januari heeft ze een nestje gekregen van Guusje en Barneby. Vanaf dag 1 mochten we via een webcam 24 uur per dag meekijken in het nestje. We werden overal bij betrokken. Er werden ook filmpjes gemaakt die we dan toegestuurd kregen. Echt geweldig hoe Mieke samen met haar man Kamiel voor de hondjes zorgt. Ze zijn dankzij hen heel goed gesocialiseerd, en dat merk je direct aan de hondjes. Op 22 maart zijn we ons Floortje (Tooske] gaan ophalen. De eerste dagen hadden we toch nog wel wat vragen. We stuurde een berichtje en kregen snel een berichtje terug met wijze raad. Dit is zo fijn, we hebben daardoor nu een prachtig lief hondje. Mieke is een topfokker met verstand van zaken!!!
E-mail:
Geschreven door Danniella, 13. dec, 2018
Nice doggies
E-mail:
Geschreven door Hettie, 4. sep, 2018
Sasja Van Mika`S Place is van Hecate en Kimba. Wat een leuke teckel met een erg vriendelijk karakter. Ik stond vanaf oktober bij Mieke op de lijst en wat ben ik blij dat ik zo lang gewacht heb. Nu komt er dankzij Mieke`s hulp nog een teckelpup uit Polen bij. Ook Mieke heeft mij daarbij weer geholpen en was ook in Polen waar we het erg gezellig hebben gehad. Het is gewoon erg belangrijk dat je een hond bij een vertrouwd persoon aanschaft en dat is Mieke zeker.
E-mail:
Geschreven door Marieke , 3. sep, 2018
voor ons begon het allemaal met 1 telefoontje, dat voelde al gelijk helemaal goed... als je bij mieke bent, wordt je hartelijk ontvangen en laat ze je alles zien.

als je ervoor kiest om op de wachtlijst te komen, wordt je vanaf dag 1 overal bij betrokken... heeel erg leuk om mee te maken..
wij hebben nu Sjors, een reutje van kimba en Eline, wat een mooie stabiele ,lieve en dappere teckel....
E-mail:
Geschreven door Paula, 3. sep, 2018
Ook wij hebben een teckel van Lieve en
Kimba. Ben blij dat we bij Mieke terecht zijn gekomen, ze is een Fokker met verstand van zaken. Betrouwbaar, en vol liefde voor haar teckels.
Goed gesocialiseerd zijn ze. Onze teckel is een gezonde, vriendelijke pup.
Ook in de toekomst, als er wat mocht zijn, kun je bij Mieke altijd terecht.
Geschreven door Manon McGoldrick-van Luyt, 2. sep, 2018
Roosje van Mika’s Place, mijn sjieke stamboompup... dochter van Kimba en Lieve. Wat een prachtige, blije, krachtige papa en mama heeft ze...! Zó wil ik dat mijn Teckels zijn! Want ja.... als Roosje net zo uitgroeit (en daar ga ik vanuit!) komt mijn droom in vervulling: een piepklein kenneltje als hobbyfokker met Roosje als 1e in lijn. Voorlopig alleen nog maar genieten! Elke dag weer! Wat een heerlijke pup! Ze groeit op in liefde. Want dat is het allerbelangrijkste voor een pup!

En verder leer ik alles van Mieke. Met een schat aan kennis en ervaring ben ik blij haar te mogen kennen. Het viel niet mee een fokker te vinden die het leuk vindt dat ik met haar baby mijn kenneltje wil beginnen en vol trots Roosje wil showen wanneer zij daar klaar voor is. Ik zie uit naar nog vele jaren teckelplezier met haar!
E-mail:
Geschreven door Jan jans, 16. mei, 2018
Hoi Mieke
onze Baloe groeit goed en is op weg een flinke dog te worden.
ik wil jullie ook bedanken voor de goede zorgen die jullie aan Baloe gegeven hebben.
vele groetjes uit Belgié
E-mail:
Geschreven door Claudine De Jonghe , 16. mei, 2018
Hoi Mieke ,wij zijn heel blij met ons Dogje .
hij is heel speels soms ook wat ondeugend maar vooral heel lief.
Maar dat kan niet anders he hij is namelijk een flinke pup geworden door jullie goede zorgen vele groetjes en een dikke poot van Alois
E-mail:
Geschreven door Ivo, 1. apr, 2018
Onlangs had ons teckel teefje (3,5 jr.) een knobbeltje onder een van haar achterste tepeltjes, dat in rap tempo groeide. De dierenarts was vrijwel zeker dat dit een tumor betrof, doorgaans kwaadaardig. Het advies was om sowieso te laten steriliseren (wat los van het knobbeltje een standaard advies is). Daarnaast was het advies om het knobbeltje operatief laten verwijderen en te laten onderzoeken. In het geval van een kwaadaardige tumor adviseerde men om een vervolgoperatie te doen, waarbij achtereenvolgens de bewuste tepel, de daarop volgende tepel inclusief toevoer er naartoe zouden worden verwijderd. Curatief en preventief opereren dus.

Nu hebben wij alles over voor onze honden, maar willen niet zomaar in een gezonde hond laten snijden. Om de analyse goed te starten hebben we ervoor gekozen eerst een bioptie te laten doen. Dit kon gewoon zonder narcose d.m.v. een spuitje worden afgenomen. De uitslag gaf aan dat het om goedaardig weefsel ging. Ondertussen had ik even kort met Mieke overlegd, waarbij mijn gevoel werd bevestigd niet zonder meer te laten opereren. In het geval van een goedaardig gezwel zouden we gewoonweg kunnen volstaan met regelmatig te controleren of het knobbeltje niet zou groeien en blijvend kon worden bewogen. Dit komt vaker voor en daar kan een hond gewoon oud mee worden.

Wat blijkt nu… zo snel als het knobbeltje was ontstaan is het ook weer geslonken en uiteindelijk helemaal verdwenen! Wij zijn ontzettend blij dat we niet hebben laten opereren en naast het advies van de dierenarts ook andere informatiebronnen hebben geraadpleegd en uiteindelijk bij onszelf zijn gebleven.

Later las ik ergens dat door de verandering van de hormoonhuishouding t.g.v. sterilisatie de groei van de botstructuur en de kwaliteit van de huid/ vacht kunnen worden aangetast. Tevens bestaat de kans op verandering van het karakter van de hond t.g.v. de narcose. Een lieve rustige hond zou dan zomaar kunnen veranderen in een bejaarde passieve hond, onze ervaring met een ander huisdier…

Succes!
Geschreven door Luke, Femke en Bo, 29. mrt, 2018
Afgelopen zaterdag hebben wij ons 2e doggenkind mogen verwelkomen in ons gezin.
Helaas hebben wij ons 1e doggenkind afgelopen december moeten laten inslapen op een leeftijd van 10 jaar en 2 maand. Daarna leerde we Mieke kennen via Facebook. We mochten met Loulou en Anne komen knuffelen omdat we onze Hero zo mistte. We werden heel open en hartelijk ontvangen door Mieke. We hadden ons dochtertje van een paar maandjes bij ons en Mieke wist niet hoe de honden op haar zouden reageren. Maar ze waren super lief voor Bo. Wat zijn Loulou en Anne toch 2 super mooie lieve honden. Loulou was drachtig en wij wisten het zeker hier willen we een pupje van. Na de geboorte van de pups mochten we regelmatig komen knuffelen. Omdat we 8 weken niet snel genoeg voorbij vonden gaan zijn we bijna elke week geweest. En steeds werden we hartelijk ontvangen.
Mieke je bent een top vrouw met een hart voor dieren! Bedankt dat wij een pup van jou mogen hebben. Wij gaan goed voor Duke zorgen!
Dikke lebber van Duke.
E-mail:
Geschreven door Sammy-Jo, 19. dec, 2017
Ik ben in contact gekomen met Mieke door een goede kennis die ook al 2 super leuke teckels van haar heeft. Toen ik haar belde vertelde ze me dat Guusje in verwachting was. Het voelde gelijk al goed door de telefoon. Mieke heeft ons overal bij betrokken het was zo leuk om alles te morgen zien en volgen. We hebben inmiddels ons meisje Shimmer 2 weekjes bij ons. En wat is het een geweldig lief, leuk en mooi hondje. Ik zou iedereen aanraden een hondje van Mieke te nemen. Mieke bedankt voor het avontuur en ons kindje!
E-mail:
Geschreven door Theo en Carla Anbeek, 18. dec, 2017
Lieve Mieke,

Eigenlijk zijn we bij toeval jouw naam tegengekomen toen we graag een teckelpup wilden hebben. Vanaf het eerste contact waren we blij met jou. Je hebt zoveel liefde voor je honden en je zoekt zorgvuldig de beste baasjes voor je pups. En die pups zijn prachtig, lief en sociaal. Wij mochten onze Fientje bij jou ophalen en wat een geweldig hondje We zijn allemaal dol op haar.
Bedankt Mieke , voor alles wat je hebt gedaan voor en nadat we onze Fien hebben gekregen.
E-mail:
Geschreven door Connie coolen, 14. dec, 2017
Ook wij zijn in contact gekomen bij mieke we wisten niks van honden fokster af we hebben even nu ja even telefonisch contact gehad we zouden langskomen om kennis te maken met de zwangere guusje en toen wisten we het heel zeker we wilden heel graag hier een pup van Tot een voor een tijd van de bevalling konden we live meekijken en we hebben de bevalling er tot de pups allemaal een nieuw baasje hadden meekijken wat verslavend tot het moment dat we naar onze pup mochten gaan kijken in een woord geweldig kan niks anders zeggen dat we zo goed begeleid werden 2 december werd het onze dag we mochten onze kleine kerel dre ophalen al onze vragen werden super beantwoord .kan niet meer dan zeggen mieke je bent top en super vele Dank vooronderzoek kleine dre
Geschreven door Jane de Wit , 13. dec, 2017
Wij zijn zo'n 9 maanden geleden in contact gekomen met Mieke. Wij stonden toen als 2e op de wachtlijst van het toen drachtige teefje. Helaas kreeg zij maar 1 pupje Het contact was zo goed en voelde zo fijn dat wij 100% kozen voor het wachten op een volgend nestje van Mieke. Op 2 oktober is het nestje geboren en op 4 november hebben ons meisje Charlie uit mogen kiezen. We zijn nu ruim 2.5 week de trotse baasjes van dit prachtige dametje.
E-mail:
Geschreven door Pola Derks van de Ven, 13. dec, 2017
Wij hebben twee teckels van Mieke: Milka en Twiggy. Een black en tan tijger en een choco tijger. Ontzettend leuke hondjes!
Het contact met Mieke is altijd super. Ze draagt veel zorg voor het welzijn van de pups. Wij zijn via Facebook (d.m.v. foto's en video's) heel betrokken geweest bij beide nestjes. Je kan natuurlijk niet wekelijks op bezoek, maar op deze manier krijg je alles mee en dat is heel fijn. Mieke beantwoord met plezier alle vragen, ook toen we de hondjes al in huis hadden, want zoals ik al zei, het welzijn van de hond staat bovenaan.
Kortom: Mieke heeft echt liefde voor het ras en wij zijn ontzettend blij met onze meiden!
E-mail:
Geschreven door Hettie, 13. dec, 2017
Ik sta op de lijst voor een teckelpup. Je werd aangeraden door Jessica en alles spreekt ons aan. Prachtige honden vol liefde gehouden.Leuk hoe je iedereen mee laat genieten. Hopelijk zijn wij straks ook trotse eigenaar van een pup van Mika's place.
E-mail:
Geschreven door Astrid de Jong, 13. dec, 2017
Vanaf het allereerste contact dat ik met Mieke gehad heb, was het niet moeilijk mijn gezin enthousiast te krijgen voor een pup van Mieke! Hier zou onze tweede Teckel vandaan komen, zoveel liefde voor haar dieren, ik kreeg er kippenvel van. We hebben veel contact gehad, zowel telefonisch als via privéberichtjes, het was Mieke nooit teveel! Er was voor ons nog een twijfel over reu of teef naast onze huidige Teckel Saartje met een voorkeur voor een teefje, maar Mieke was daar heel uitgesproken over en heeft ons al snel met 100% overtuiging doen kiezen voor een reutje. We werden overal bij betrokken, ke kan het zo gek niet bedenken of wij als toekomstige nieuwe baasjes waren op de hoogte via de besloten groep op Facebook. Ook hebben wij hier live de bevalling kunnen zien via een 24/7 “livestream”: werkelijk fantastisch! Ook nà de bevalling konden we hier te pas en te onpas op inloggen en de pups bewonderen en toen onze keuze bekend was, onze toekomstige nieuwe pup bewonderen!!! Verslaafd was ik aan die livestream, zo bijzonder! Ook moet er gezegd worden dat Mieke de eerste kennismaking tussen onze huidige Teckel Saartje en onze nieuwe pup Moos uitstekend heeft begeleidt, niets is Mieke te gek, ze neemt werkelijk alle tijd en geeft zo’n warm en vertrouwd gevoel! Ook het contact de de andere eigenaren van de pups is door de besloten groep op Facebook warm en vertrouwd, leuk om de anderen ook de volgen! Kortom: als je een Teckel- of Duitse Doggen pup overweegt: “Mieke” is the place to be!❤️
E-mail:
Geschreven door Heleen Ebeling Koning , 17. sep, 2017
Hallo Mieke!
Leuk om op je site terecht te komen en te zien hoe prachtig alle honden eruit zien!
Met onze Gijs(Igor) gaat het super goed! Hij geniet nog steeds enorm in Deventer. Hiernaast even een kleine foto van onze prachtige kleine jongen!
Groetjes,
Heleen
E-mail:
Geschreven door Sandra en Naomi, 23. mrt, 2017
Ook wij hebben een super lief sociaal hondje bij Mieke gehaald.
Eerst een keer daar wezen kijken. Het klikte zo goed dat we zeker een hondje van Mieke wilden.
Uiteindelijk hebben we Senna afgelopen januari opgehaald bij Mieke.
We genieten nog elke dag van haar.
En wat Mieke betreft. Je kunt geen beter adres hebben echt petje af hoe zij het allemaal doet en voor elkaar heeft!!!

Bedank Mieke voor Senna.
X Sandra Naomi en een pootje van Senna
E-mail:
Geschreven door Truus Slotboom, 21. mrt, 2017
Ook wij konden 5 januari onze pup ophalen wat een lieve sociale spontane ontdeugende maar oh zo'n lieverd is het we waren al lang op zoek naar een vriendje voor onze Cooper ook een langhaar teckel toen wij de eerst keer zo hartelijk ontvangen waren en die lieve hondes allemaal zagen dachten we wat hopen we dat we voor een kleintje van Mieke mogen zorgen en wat zijn we gelukkig met hem hij kan goed met Cooper onze 2 kleinkindjes kindjes in de buurt op straat tegen andere hondjes in het dorp autorijden gaat allemaal goed lieve Bram je bent een kanjer
E-mail:
Geschreven door Lemke Zentveld, 21. mrt, 2017
Voorheen hebben wij bijna 14 jaar een labrador gehad. Toen hij overleed zeiden we dat we geen hond meer zouden nemen. Maar.....doordat dochterlief toch wel héél graag een hondje wilde, en mn man dan graag n teckel wilde kwamen we bij Mieke terecht. Ik herinner me ons 1e telefoongesprek nog. Ik had twijfels, had nog nooit een teckel gehad, maar door Mieke word je vanzelf enthousiast. We werden van alles op de hoogte gehouden en hebben de geboorte vd pups live kunnen meemaken via de webcam. Wat was het spannend. Het leek de Lotto wel 😉 We zijn 2x bij Mieke langs geweest om met de pups te knuffelen. Geweldig! Alle twijfel was weg! Toen kwam de dag dat we Oege mochten ophalen bij Mieke. Tranen v mn dochter en ook v Mieke. Gelukkig bleven we contact houden!! Vanaf dag 1 zijn we verliefd op Oege. Hij is erg gesocialiseerd in het nest, dat merk je aan alles. Een echte allemansvriend. We zijn helemaal gek van hem. Hij is zo leuk! Mieke, bedankt dat je me hebt kunnen overtuigen hoe leuk het is om een teckel te hebben. Ja.....wij zijn ook verslaafd met het teckelvirus!
E-mail:
Geschreven door Fam. Bartels, 26. feb, 2017
Wij zijn het jaar 2017 goed gestart met de komst van Bram! Een langharige standaard teckel. Wat een lieve en makkelijke hond! Hij sliep vanaf de eerste nacht door, ging zonder problemen in de bench en was erg goed gesocialiseerd. Hij is dol op andere honden en schrikt nergens van! Wat een fijne fokker is Mieke! Wij hebben alles kunnen volgen, de echo, de geboorte en het opgroeien. Wij waren altijd welkom bij Mieke en werden erg hartelijk ontvangen. Wij krijgen heel veel opmerkingen dat het zo'n prachtige hond is! Wij hebben een super mooie en lieve hond van een hele fijne en goede fokker! Bedankt Mieke!
E-mail:
Geschreven door Clara Naus, 22. feb, 2017
Sinds 15 september 2016 zijn wij de trotse bezitters van Koosje een chocotan gladharige teckel en wij zijn helemaal verliefd. Het is een prachtige teckel met een vriendelijk karakter en door Mieke al goed gesocialiseerd voordat hij bij ons kwam. Mieke is een super betrokken fokker waar je van altijd welkom bent en die je indien nodig altijd goed advies geeft. Kortom onze teckel kwam uit een "gouden" nest.
E-mail:
Geschreven door Daisy, 24. nov, 2016
Leuke site proficiaat.
Geschreven door Caroline , 25. jan, 2016
We hadden al een ruwharige teckel en zochten een maatje voor hem. Na lang zoeken kwamen we uit bij Mieke en we hadden het niet beter kunnen treffen! We mochten al eerder op bezoek komen en kennis maken met de pups. De ontvangst was heel hartelijk en Mieke maakt alle tijd voor je vrij!
Zefke is nu 1 jaar oud en de liefste (en knapste!) hond die er bestaat!
Als we onze teckelbende gaan uitbreiden is er maar één adres voor ons: Bij Mieke!
E-mail:
Geschreven door Anne-Sophie en Désirée, 10. jan, 2016
In januari 2015 zijn we bij Mieke thuis uitgenodigd om de prachtige pups van Diamond en Idol te mogen bewonderen. We werden warm onthaald en hadden erg leuke gesprekken. Mieke nam uitgebreid de tijd voor ons en de hele familie en we konden zelfs langskomen wanneer we maar wilden om nog even te knuffelen en te wandelen met de pups. De pups waren door Mieke al goed gesocialiseerd. We hebben Julius en Zara bij 11 weken opgehaald en meteen in onze armen gesloten. We zijn ontzettend blij met deze prachtige, lieve, sociale en grappige teckels!! Bedankt Mieke!
E-mail:
Geschreven door Ruud Nijland, 9. jan, 2016
Ongeveer een jaar geleden kwamen wij met Mieke in kontakt, omdat we zoekende waren naar een teckelpup. Direct bij het eerste mailcontact ontstond een goed gevoel, en bij de eerste ontmoeting werd dat gevoel bevestigd. Inmiddels is onze James alweer 1 jaar oud, het is een verschrikkelijk mooie maar ook zeer lieve en sociale hond... Die warmte heeft hij vanuit z'n nest meegekregen. Mieke staat voor wat ze zegt en heeft hart voor haar dieren! Soms denken we nog steeds aan een 2 e hond. Mocht het ooit zover komen.... We nemen kontakt op met Mieke!
Geschreven door Annette, 9. jan, 2016
Mieke is een heel bijzondere vrouw met een groot hart vwb "Teckel liefde" Wij hebben een prachtig mooi en lief standaard langhaar Teckel bij haar vandaan. Puur toeval maar we hadden het niet beter kunnen treffen. Eenmaal weer thuis met onze pup konden we altijd met alle Teckel vragen op haar terug vallen. Een hele prettige gedachte voor ons als niet Teckel ervaring hebbende..Een fijn en warm contact!
E-mail:
Geschreven door Ivo, 9. jan, 2016
Twee jaar geleden schreef ik onderstaande tekst na de aanschaf van ons eerste black & tan korthaar teckel teefje (Bibi) bij Mieke de Boer. Ons vertrouwen in Mieke en Mika's Place is sindsdien dusdanig, dat wij haar ten zeerste aan iedere serieuze teckelliefhebber kunnen aanraden! Toen Bibi 1 jaar oud was hebben wij besloten er een tweede black & tan korthaar teckel teefje (Saartje) bij te nemen. Uiteraard was er de overweging of dit een goed plan was en of het goed zou combineren. Nou, we hadden niet beter kunnen beslissen want het bleek een razend succes! Twee teckeltjes met ieder een eigen teckelkaraktertje, dat geeft meer dan dubbel zoveel plezier! Een geweldig kameraatje voor Bibi, maar ook twee teckelstaartjes die je kwispelend en liefdevol begroeten of je nu 5 minuten of een paar uurtjes bent weggeweest :)
Inmiddels ruim twee jaar na de aanschaf van onze eerste teckel, zijn Bibi en Saartje niet meer uit ons gezin weg te denken en zouden we ze absoluut niet meer kunnen missen :)

Wederom bedankt Mieke!


(Maart 2014)
"Opzoek naar een kortharige teckel per toeval via het internet bij 'Mika's Place' van Mieke de Boer terechtgekomen. Al snel bleek dit precies te zijn waar wij naar zochten. De perfecte combinatie van professionaliteit, kwaliteit en liefdevolle zorg voor de hondjes die binnen dit gezin worden gesocialiseerd! Alles tip top in orde en uitstekende informatieverschaffing ook ná de verkoop! Als bonus is er een Facebook pagina van Mika's Place, waar kopers zich kunnen aanmelden om de andere hondjes uit het nest te volgen! Hoe leuk is dat! Wij zijn ontzettend blij met ons nieuwe gezinslid en kunnen Mika's Place alleen maar aanraden!

Dankjewel Mieke!"
Geschreven door jacqueline , 7. jun, 2015
Sinds kort woont de derde teckel van Mika's Place al bij ons. het is ons wederom niet gelukt om het er bij eentje te houden....ze zijn ook zo lief en gezellig onderling. we begonnen met Ties, toen kwam Gijsje, en sinds een tijdje Gomez. Gomez is een deeltijd-teckel die grotendeels bij ons woont en af en toe teruggaat naar Mieke ivm shows. Zij heeft hoge verwachtingen van deze choco reu, zoon van Akisha aen Lars. wij zijn blij met Gomez, het is een hele lieve, makkelijke hond die prima in ons roedeltje past. hopen dat het zo goed blijft gaan, want een eventueel afscheid zou me stiekem toch wel hartzeer geven.
E-mail:
Geschreven door mireille, 7. jun, 2015
Hoi Mieke. Even een berichtje over Juulke uit het het nestje van Akisha en Lars. Morgen is ze al weer 6 maanden. Het is een mooie, aanhankelijke knuffelkont. Zit mooi in de vacht. Krijgen veel complimentjes over haar "schoonheid". Dus je kunt trots zijn op het resultaat van Akisha's nestje.
Groetjes
E-mail:
Geschreven door Kiki luypen, 2. nov, 2014
Lieve Mieke, net thuis met onze mooie nieuwe aanwinst.Super nestje, super leuk betrokken te zijn geweest bij alles! Dank je xx
Geschreven door hermien janssen, 2. nov, 2014
Lieve Mieke. Wat heb jij hard gewerkt met al je pups en wat zijn ze allemaal lief. Wij zijn echt super blij met ons meisje Fee, wat krijgen wij een liefde echt onbeschijfelijk. Mieke je bent een lieve vrouw met een gouden randje. Heel veel liefs Hermien,Geert, Guus Jenny Jop Pien en dikke kus van Fee xxx
E-mail:
Geschreven door Son timmer, 30. okt, 2014


Dank je Mieke, voor mijn dappere, sociale, lieve, bijdehante pup Beppie. T was spannend om de geboorte via de webcam te volgen,je toewijding is hartverwarmend🐾💛
Geschreven door Heleen Ebeling Koning , 30. okt, 2014
Lieve Mieke,
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe en mooie liefde. Het is een prachtig hondje en ligt momenteel heerlijk te ronken. Je merkt dat hij in een veilige omging is opgegroeid, beter kan je niet wensen. Daarnaast hebben we veel voorpret gehad door de Facebookpagina waar telkens foto's en filmpjes te zien waren van de mooie pups. Heel erg bedankt voor je goede zorgen en dit mooie cadeautje!
Veel liefs van Riek en Heleen(en Luuk) Ebeling Koning
E-mail:
Geschreven door Roos, 30. okt, 2014
Hoi Mieke,

Wat zijn we blij met onze Gijsje (oranje bandje). Het is echt een geweldige pup. Rustig, stabiel, nieuwsgierig, voorzichtig en toch nergens bang voor. We hebben genoten van alle foto's, filmpjes en berichten waardoor we haar vanaf een afstand, haar bij jou hebben op zien groeien. Het was elke dag weer een feest om te zien en lezen. Ze is nu 2 dagen bij ons en het gaat geweldig. Nogmaals bedankt voor alle goeie zorgen.
Liefs, Friso en Roos Feenstra
E-mail:
Geschreven door Frank Noyens, 21. jun, 2014
Hey Mieke!

Dankjewel voor mijn prachtige teckel Generaal Duvel! Het is echt een typische teckel met alle positieve en minder positieve (:P) kantjes! Enorm koppig, maar heel lief en aanhankelijk! Hij is ook enorm sociaal naar andere mensen, honden, ... Met de zindelijkheid heeft hij het iets moeilijker.. Maar ach.. Puppies zijn puppies met een reden he! Komt helemaal goed!

Verder is Duvel helemaal gezond en is het nog wel even afwachten op de indaling van de ballen! :) Eten doet hij ZEEER goed! Hij lrijgt nog steeds KVV, maar dan een mengeling van merken en diersoorten.. Hij zit nu op 300 gr/dag en weegt 4,8 kg! :D Een lekker gezonde, grote teckel dus! :D

En uiteraard, net zoals Roos zegt.. Als je ooit in België bent! Duvel zal je zeeer graag terug zien! :D

Groetjes,
Frank en uiteraard Duvel en Bruno!
E-mail:
Geschreven door Roos van den Berg, 16. jun, 2014
Lieve Mieke,

Onze Seppl is nu een aantal weken bij ons en elke dag genieten we vol op van hem. Hij groeit als kool (weegt nu 4,25KG) en wordt met de dag ondeugender. Krijgt echt alleen maar het voer wat jij ons geadviseerd heb, (heb immers jou honden gezien en hoe mooi die zijn) Dank je wel voor de goede start die je Seppl heb meegegeven, een goede basis en een liefdevol teckelhuis en de tips en adviezen die je ons heb gegeven. Vol trots stuur ik een foto van onze Seppl mee, ik vind het echt een knappert :)
Thnxs voor alles en als je eens in de buurt ben, kom dan gerust eens aan.
Dikke knuffel van Seppl en ons. X
E-mail:
Geschreven door Ingrid & Geert, 4. mrt, 2014
We waren nog niet uit de naam, maar de kogel is door de kerk, het was Froukje en het blijft Froukje, Dankje wel Mieke :)
E-mail:
Geschreven door Ingrid & Geert, 4. mrt, 2014
En maar spelen...en daarna zo moe...
E-mail:
Geschreven door Sandra van Gerdingen, 3. mrt, 2014
Hoi Mieke,

Wat een ontzettend leuke website.
Mooie foto's en duidelijke informatie.
Heel veel succes met je lieve teckels.
E-mail:
Geschreven door Ivo, 3. mrt, 2014
Opzoek naar een kortharige teckel per toeval via het internet bij 'Mika's Place' van Mieke de Boer terechtgekomen. Al snel bleek dit precies te zijn waar wij naar zochten. De perfecte combinatie van professionaliteit, kwaliteit en liefdevolle zorg voor de hondjes die binnen dit gezin worden gesocialiseerd! Alles tip top in orde en uitstekende informatieverschaffing ook ná de verkoop! Als bonus is er een Facebook pagina van Mika's Place, waar kopers zich kunnen aanmelden om de andere hondjes uit het nest te volgen! Hoe leuk is dat! Wij zijn ontzettend blij met ons nieuwe gezinslid en kunnen Mika's Place alleen maar aanraden!

Dankjewel Mieke!
Geschreven door Fam. Out, 28. feb, 2014
Na een intensieve eerste week met ons lekker menneke even tijd voor je gastenboek! Hij doet het goed! Is erg aanhankelijk en speels. Bedankt voor al je goede zorgen, wij wensen je veel teckelliefde en succes voor de toekomst. Wij zullen Sjefke een heel goed thuis geven!
Groet Henk en Wil Out, Roermond.
E-mail:
Geschreven door Jacqueline, 25. feb, 2014

JACQUELINE
top! gezellig adres voor de ECHTE teckelfan! u waant zich in de zevende hemel met al die heerlijke beestjes.
Geschreven door Dana Gieles, 1. feb, 2014
Hoi Mieke, we hebben elkaar vast een keer ontmoet op een hondenshow maar niet bewust. Dank voor je bericht op mijn website. Altijd leuk als er iemand komt speuren en ik ook weer terug speur! Mooie website! Geniet van je puppen en wie weet kun je het alweer heel snel meemaken! Succes en good luck bij de komende bevalling!
E-mail:
Website:
Geschreven door agnes van drongelen, 29. dec, 2013
hallo mieke

van harte gefeliciteerd met de vijfling geweldig ben benieuwd hoe ze eruit zien de foto's zullen nog wel volgen

groeten agnes
E-mail:
Geschreven door Joost, 18. nov, 2013
Mijn baasje is erg blij met mij omdat hij me een lieve,sociale pup vindt.Dat komt omdat ik zo'n geweldige tijd had bij vrouwtje Mieke met mijn broertjes,zusje en moeder Indy.We konden altijd lekker binnen en buiten spelen met alle aandacht voor ons.Bedankt Mieke en een poot van Joerie.
Geschreven door Monique, 13. nov, 2013
We hebben een hele mooie lieve pup uit het nestje van Indy en Idols en zijn er heel erg blij mee. Fijn dat we zo vaak langs mochten komen als we wilden. Zo konden we zien hoe lief je voor de hondjes bent en hoe goed ze t bij je hebben. Alles dik voor mekaar. Mocht er nog ooit een tweede pup bijkomen dan hoop ik van harte dat je weer een nestje hebt of krijgt. Bedankt voor alle goede zorgen!
Groetjes Monique, Twan en een pootje van onze Ties
E-mail:
Geschreven door Marc Taal, 29. sep, 2013
Lieve Mieke,

Gefeliciteerd met de prachtige uitslagen op de hondenshow Maastricht 2013
E-mail:
Geschreven door esther, 26. sep, 2013
Heey Mieke,

We waren al super gelukkig met eerste teckel(bodi) van jou maar nu we onze tweede teckel (lily) hebben is onze teckelbende compleet!
Bedankt namens ons voor de lieverds

Groetjes uit Enschede
E-mail:
Geschreven door Sander Camps, 22. sep, 2013
Hallo Mieke,

Dybo begint nu al echt groot te worden.
We kunnen hem echt niet meer missen in ons gezin. Bedankt voor het beste hondje ter wereld.
We zijn er zo ongelofelijk blij mee.

Groetjes uit België
Familie Camps
E-mail:
Geschreven door Linda, 13. sep, 2013
Lieve mieke

Wat hebben we een leuke en lieve hond in ons leven dankzij jou. En wat een mooie teckel horen we van alle kanten! We zijn heel erg blij met onze Lady Diamont.
E-mail:
Geschreven door Marc taal, 10. sep, 2013
Lieve Mieke,

Wat heb je mij en mn gezin gelukkig gemaakt met Dusty, nu Max.
Je begeleiding en je liefde voor de teckels straalt van je af, en zo hoort dat ook!
Je mooie accomodatie en de perfecte conditie van al je honden geeft ons een zeer goed gevoel.
Max is alles wat we zochten..lief, eigenwijs,ondeugend,ondernemend, vrij en prachtig om te zien.
Mieke bedankt!!
E-mail:
Geschreven door Gabi Várszegi, 10. sep, 2013
Hallo Mieke! Onze Louie (Balthazar) is nu een half jaar oud! Er gaat geen dag voorbij dat we niet ontzettend om hem moeten lachen! We krijgen ook zo veel complimentjes over hem,dat t zo 'n mooie teckel is! Heel erg bedankt voor je mooie hondje en voor je toewijding voor al je hondjes!! Iedereen kan zien dat je alleen maar het beste met ze voor hebt! Het lijkt ons leuk om een keertje weer bij je langs te komen,zodat Louie zijn familie kan zien! Lieve groeten,Gabi
E-mail:
Geschreven door Christel, 10. sep, 2013
Lieve Mieke: een mooie site heb je! En o..wat heb je ontzettend mooie en lieve honden! Je bent lief,voor zowel mens al dier en je bent erg gastvrij. Altijd weer een feest om bij jou te komen knuffelen en koffie te drinken. Je geeft goede adviezen en het is mooi om te zien hoe jouw hondjes zowel binnen als buiten leven en de band die je met ze hebt. Ik wens jou alle goeds en hoop dat je nog veel mensen gelukkig mag maken met een mooi,lief gezond hondje. Liefs. Christel van Rijn. (W-Dreej)
E-mail:
Website:
Geschreven door Annette, 23. jul, 2013
Wow, Mieke wat heb je het allemaal goed gedaan! Een hele mooie site waar van alles goed op staat! Ga zo door!! Groetjes Annette
Geschreven door peter, 19. jun, 2013
wat kan ik hieraan doen?
E-mail:
Geschreven door Fam Bremmers, 14. mei, 2013
Hoi mieke,
Wij zijn heel erg blij met onze Sammie.
Ze luisterd echt al heel goed!
We zullen zeker heel goed voor haar zorgen!

Groetjes!
E-mail:
Geschreven door Frank, 11. mei, 2013
Beste Mieke,
Belofte maakt schuld dus afgelopen dagen enkel malen je website bezocht om deelgenoot te worden van je passie voor de teckels. Je website is helemaal top een diepe buiging hier voor. Helemaal compleet, informatief en up to date. Dat je helemaal gek bent van teckels spat er van af. Ik wens je nog heel veel succes bij het fokken en het lopen van de shows.
Groetjes Frank
E-mail:
Geschreven door Tante Joke en oom Jan., 7. mei, 2013
Hallo Mieke,
Wat een prachtige site heb je! Als je iets over teckels wilt weten kun je bij jou alles vinden. Uit reacties van andere mensen merk ik dat ook zij het een gewledige site vinden. Wij wensen je nog heel veel plezier en succes met jouw troetelkinderen en dat je nog maar heel veel mooie nestjes mag krijgen. Veel liefs!
Geschreven door Ingrid van vliet, 29. apr, 2013
Mooi je website ! Ik heb met plezier gekeken
E-mail:
Geschreven door Janny Jager, 18. jan, 2013
Wat een mooie en uitgebreide website, ik heb genoten. Wij hebben 3 korthaar standaard dames in huis. Ik hoop tzt nog eens een choc kleur bij mijn roedeltje te krijgen. Heel veel succes met het fokken.
E-mail:
Geschreven door anneke, 4. dec, 2012
Met één van de originele halsbanden uit de Pipbella collectie heb je een uniek exemplaar.
Bekijk onze collectiehandgemaakte halsbanden uit de unieke Pipbella collectie. Op dit moment alleen via deze website te koop!

Geen halsband hetzelfde als een Pipbella-bandje
Bij Pipbella worden combinaties van materialen gebruikt waardoor deze banden uniek zijn. Wil je echt een aparte halsband dan is de Pipbella collectie jouw ding. Je hond of kat is uniek en je Pipbella-halsband ook !
www.pipbella.nl
E-mail:
Website:
Geschreven door Arno, 2. dec, 2012
hoi lieve Mieke,heb net weer zitten genieten van je lieve en erg mooie teckeltjes!heel veel succes met alles,liefs en groeten van Pieska en mij
E-mail:
Geschreven door Heidi, 27. nov, 2012
Hey leuk site. Gezellig met je hondjes.
Ik heb even snel gekeken.;)
Als je haar maar goed zit he!!!!
Gr Heidi
E-mail:
Geschreven door Tonny, 5. nov, 2012
Leuke site voor een leuke teckelbende! Onze teckelbende hier rechts, Juul (Black&Tan,14-03-2007) en Lewis (Rood/bruin 01-01-2011).
E-mail:
Geschreven door jolanda, 10. okt, 2012
He Mieke,

Wat hebben jullie een mooie site gemaakt.
E-mail:
Geschreven door annoesjka, 9. okt, 2012
wat een leuke site!grtjes annoesjka.....vd hema...
Geschreven door Fam Koster, 27. aug, 2012
hey mieke,
wat een leuke site ga zo door.
wij hebben ook een pub van jarissa en barney. ik heb je laats een paar foto's gestuurd. hij heeft het felle dus van zijn moeder,leuk om te weten. hij is heel waaks en lief en hij weet inderdaad wat hij wil, s'avonds wil hij altijd nog even wandelen en dan dramt hij net zolang totdat we met hem gaan. moet er af en toe wel om lachen ook al heb je geen zin je moet toch even gaan. hij is ook heel gek op konijnen het gaat hij er achter aan.
gr fam koster uit didam
E-mail:
Geschreven door Marianne Janssen, 26. aug, 2012
Hahoi Mieke! je site is prachtig! je hebt echt je hart verpand aan al je "tekkeltjes" Gewéldig! Ja meid, je moet zelf er zelf wat van maken, en dat heb je gedaan als ik dit zo bekijk allemaal. Helemaal een zin en doel in't leven! Ga lekker door met al je lieverds!
lieve groetjes, Marianne
Geschreven door fam roock, 25. jul, 2012
Hey Mieke, wij zijn erg blij met onze Amber, het laatste, overgebleven meisje uit je nestje! Ze is zooo lief, mede door jou goeie zorg, bedankt!!
Geschreven door ellen, 23. jul, 2012
He Mieke,

Wat hebben jullie een mooie site gemaakt.
We zijn nog steeds erg blij met onze ukkie.
Het is een schat van een hond en maakt ons iedere dag nog steeds aan het lachen.
Ga zo door.

liefs ellen
Geschreven door debby, 16. jul, 2012
prachtige site,

en veel geluk met de teckels.
Geschreven door ingrid poels, 28. jun, 2012
super gaaf gedaan miek je kan er wat van GOOD LUCK
E-mail:
Geschreven door leonie, 27. jun, 2012
Vandaag kom ik toevallig via teckeltjes.nl op uw site terecht,
Wat een prachtige teckels heeft u en wat een mooie choco and tan heeft u.
Helaas viste ik langs het net en heeft u alle pups verkocht.
Maar ik zag dat rond october/november weer nestjes verwacht dus ik hou het in de gaten.
Veel succes en nogmaals een prachtige prachtige site
Geschreven door Coby vink, 27. jun, 2012
Beste Mieke,

Even een foto en een berichtje. Alarik groeit geweldig en krijgt steeds meer een echt dashond figuur. De proporties veranderen al van erg puppy achtig naar wat langere hals en lijf. De kleur wordt donkerder. Hij is een feest om om je heen te hebben, natuurlijk nog druk maar heel lief en bijdehand. We genieten van zijn gezelschap.

groetjes, Ton en Coby Vink

E-mail:
Geschreven door marlies, 28. mei, 2012
hallo
ik ken jullie wel niet
maar bij toeval kwam ik op deze site
een geweldige site moet ik zeggen
veel succes verder
gr marlies
E-mail:
Geschreven door marlies, 28. mei, 2012
hallo
ik ken jullie wel niet
maar bij toeval kwam ik op deze site
een geweldige site moet ik zeggen
veel succes verder
gr marlies
E-mail:
Geschreven door Veel Geluk, Marion Zwart, 18. mei, 2012
Hoi Mieke,
Wat ben jij snel zeg, Van Harte met vandaag je behaalde resultaten in Wijchen, was leuk met je te praten, zien elkaar wellicht weer enne.. wat een mooie website en gave foto's van jullie ( en de mijne ) passie! TECKELS!!!!
Op de afbeelding "mijn Teckelbende"!
Geschreven door Maike, 6. mei, 2012
Ha die Miek,

We zitten hier met z'n allen hier bij elkaar.
we zijn: Ina, Maike, Dani, Veroni en André.
Hierbij even een foto van broer en zus, uit een eerder nest van Jarissa en Barney.
We hebben je nieuwe nest gezien erg leuk.

Liefs ons allemaal.
E-mail:
Geschreven door Veroni, 6. mei, 2012
Hoi Mieke,

Wat een geweldige site,
Leuk om al die Teckels te zien.
Met onze Tiamo gaat het goed.

Liefs Veroni en André
E-mail:
Geschreven door Astrid, 27. apr, 2012
gefeliciteerd wat zien ze er goed uit.

geniet ervan ze zijn zo groot en maar hopen op goede baasjes.
Maar dat komt bij jou wel goed.

liefs astrid
Geschreven door Marie-loise, 1. apr, 2012
Wat een mooie site, Mieke. Super! Zo op het filmpje te zien is Noortje ook door het teckelvirus bevangen Succes met je nieuwe reutje uit Polen.
Geschreven door Jan, 4. mrt, 2012
leuke en mooie website een genot om er doorheen te bladeren gr jan
Geschreven door liesbeth, 28. feb, 2012
Wat een gezellige dolle boel daar,

Ziet er mooi uit, en ga zo door wij weten waar we zijn moeten.

Geschreven door Karin, 24. feb, 2012
Wat een mooie teckels heeft u.
Ik ben helemaal weg van de Choco and Tan

Wie weet kom ik terug voor de Choco and Tan
Geschreven door Dominique Leddy, 24. feb, 2012
Leuke site! Mooie teckels heb je. Succes!
E-mail:
Geschreven door angelique, 23. feb, 2012
Wat een mooie site van uw honden,

Geweldig al die teckels bij elkaar en zo lief voor elkaar.
Spannend wat de komende pups betreft we houden het in de gaten.
Geschreven door Mirjam, 18. feb, 2012
Wat een geweldige site! Ik ben begonnen met het 365dagen project en maak iedere dag een foto van onze teckel. http://www.365dagenproject.nl/component/k2/itemlist/user/297-mirjamkreuktimm.html
E-mail:
Geschreven door dorota, 17. feb, 2012
Hallo Mieke,
Bedankt voor je reactie in mijn gastenboek.
Wat een mooie gezellige site heb jij en mooie teckeltjes.
En het klopt, Dela komt uit Czuk Hodowla Myslinow :)
Mv. Wanda is een hele lieve vrouw.
Ik weet niet of jij weet, dat Wanda op dit moment heel ernstig ziek is :(
Veel plezier en succes met je kennel !
Website:
Geschreven door Hanneke en Henri, 17. feb, 2012
Lieve Mieke,

Wat ziet de website er enorm leuk uit.
Mooie foto's en leuke filmpjes.
Succes ermee.

Liefs Hanneke, Henri, Britt, Pieter, Jort, Cheyenna en Gabriella
E-mail:
Geschreven door Danuta , 16. feb, 2012
piękne psy MIEKE gratuluję
Geschreven door tonny klok, 14. feb, 2012
Je krijgt van de week een paar foto's van Lewis. Je hebt ook een mooie black&tan teef trouwens!
Geschreven door veerle van de ven, 14. feb, 2012
Hey Mieke, dat ziet er goed uit. Ben nog steeds een beetje verliefd op de choco's. Nou Richard nog overtuigen ;)
Geschreven door trudy Wolfgang, 13. feb, 2012
Mieke je hebt je best gedaan, niet alleen met de teckels ,maar ook met de site.
je kan wel zien waar de mooie teckels vandaan komen ;-).
groetjes truida o nee trudy
E-mail:
Geschreven door eveline, 12. feb, 2012
hoi mieke

heb net ff gekeken en wat een supermooie site
heb het erg druk en veel wat er weer gebeurd daarom al zo'n tijd niks laten horen.
hopelijk gaat alles goed met je fijne zondag liefs eef
Geschreven door Brigitte, 10. feb, 2012
Hoi Mieke,
Super mooie site. Vooral het filmpje met Noortje vond ik erg mooi. Zo kan ik zien dat het hele belangstellende en nieuwsgierige honden zijn.
E-mail:
Geschreven door Arno Koreman en Pieska., 9. feb, 2012
Lieve Mieke ,mijn complimenten over je mooie site ,ik heb echt genoten en je krijgt een goed en positief beeld over je hondjes en een goede thuis situatie.Je site straald helemaal uit waar jij(jullie) voor staan: proffesioneel,maar ook heel diervriendelijk warm en menselijk en gastvrij!Veel liefs en geluk van onze lieve teckel Pieska ook uit jou warme nest en mij Arno uit Gassel
E-mail:
Geschreven door Farid, 8. feb, 2012
Hee mieke,

Je hebt wel erg je best gedaan voor deze site.
Leuke honden altijd leuk om mee te spelen.

Groetjes Farid
E-mail:
Geschreven door gonnie, 8. feb, 2012
Dag Mieke,
Wat een leuke website en wat ziet het er allemaal lekker huiselijk uit. Onze volgende hond komt zeker weer bij jullie vandaan!
Groetjes Gonnie
E-mail:
Geschreven door Judith, 8. feb, 2012
Ha Mieke!

Wat een leuke site! En ben nog steeds verliefd op al je hondjes... :)

Hopelijk kan ik ze snel weer een keertje zien,
Liefs Juud
E-mail:
Geschreven door Kamil, 8. feb, 2012
Mooi gedaan schat,
Geschreven door Harry, 8. feb, 2012
Dat heb je echt mooi gemaakt Mieke zo heb je een hele goede indruk van het span.Leuk gedaan
gr Papa
E-mail:
Geschreven door Marion, 7. feb, 2012
super, heel erg mooi,

En als wij weer een teckeltje willen komen we zeker bij jullie terug,

zo'n liefdevol huis en we zijn altijd welkom

Nieuwe reacties

12.05 | 19:33

Sorry moet ik hier serieus op antwoorden, maar nee geen puppy’s meer beschikbaar kosten onbetaalbaar.
U kunt het beste meer info over u vertellen of Bellen

...
12.05 | 18:54

Zijn er nog teckelpups te koop en hoeveel kosten deze?
Mvg

...
26.04 | 21:19

Hallo,
We are a Belgian/Danish family looking for a puppy - do you expect any this year. Pls contact on mette@grolleman.dk
Mvg
Mette

...
28.12 | 16:31

Hoi wij hebben een pup van de Gele duitsedog roepnaam Anne vanaf begin voor de geboorte t/m 10wkn alles gevold top fokkers zijn het een echte aanraader .

...