Welkom in ons gastenboek

Bedankt dat je mijn website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je groet zetten.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Shirley van Bilderbeek, 18. aug, 2020
Wij hebben Wanda. Een mooie rode goed gefokte pup.
Het contact was meteen goed en vertrouwd.
Ik kon al mijn vragen kwijt en wat ook erg leuk was is dat we op een voor dit nestje aangemaakte Facebookpagina mee konden kijken naar de eerste 8 weken.
Ook kregen we geregeld foto’s te zien en werden we daar van alles op de hoogte gehouden.
Het zijn eerlijke en betrouwbare mensen waar de liefde voor de honden heel groot is.
Wij zijn erg tevreden over deze fokker en enorm blij met onze Wanda (wacha v mika’s place)
E-mail:
Geschreven door Sanne Hazendonk-Brekelmans , 27. jul, 2020
Afgelopen vrijdag hebben wij onze pup Lola op kunnen halen bij Mieke en haar man Kamil. Wat zijn we blij met Lola! Een ontzettende lieve en vrolijke pup.
Mieke en haar man zijn echt fantastische mensen! Vanaf de dag dat we werden toegevoegd aan de Facebook groep waren we helemaal om. Zo fantastisch hoe ze alles laat zien van de geboorte tot aan het meenemen naar huis. Niks is teveel, alles kun je vragen. Kortom, onze pup komt uit een gouden nestje en dat zetten we hier graag voort!
E-mail:
Geschreven door Hester Senger , 26. jul, 2020
Lieve Mieke,
Dank je wel voor ons prachtige meisje Jolie. Het blijft bijzonder hoe alles gelopen is na het overlijden van onze allerliefste Lotte... het heeft zo moeten zijn. Wij hebben jou leren kennen als een hele lieve, vriendelijke en enorm betrokken fokker met een hart van goud. Aan jou kan niemand tippen, echt geweldig hoe jij omgaat met de pups totdat ze het nest mogen verlaten. Het zijn hele vrolijke, stabiele, toegankelijke en lieve pups die totaal niet bang zijn, super gesocialiseerd!! Wij genieten volop van onze Jolie en gaan haar een prachtig leven geven.
Veel liefs, Roy en Hester, Flore & Jolie
E-mail:
Geschreven door Jacqueline Luk, 28. jan, 2020
Dit is onze Bella Saar. Een doggen pup van Anne.
Wij hebben Mika’s place als een super fokker ervaren.
Vanaf dag 1 hebben we de pups mogen volgen via een camera. Zo kon je ook alles zien. Het was er super huiselijk, warm en schoon.
De pups en moeder hond werden met veel liefde verzorgd en gesocialiseerd.
Nu genieten wij van onze lieve Saar.
Bedankt Mika,s place 💋
E-mail:
Geschreven door Henny, 28. dec, 2019
Wij hebben een gestroomde pup van een gele doggenteef roepnaam Anne.
Wij hebben allen kunnen volgen van voor de geboorte met de geboorte en daarna nog 10 weken .dat was zo bijzonder en altijd welkom voor de puppy,s te knuffelen en een lekker bakkie koffie te drinken. Een echte aanrader om daar een pup te kopen goed gesocialiseerd en geen moeite te veel een top fokster en mens.... haar man niet te vergeten iemand met engelen geduld. We hopen nog lang te genieten en kontakt te houden.
E-mail:
Geschreven door Manon McGoldrick, 3. aug, 2019
Na Roos(vorig jaar) nu Poppy, dochter van Noortje en Idol! Elke dag weer blij met onze super Mikaatjes, die als alles goed gaat, de stammoeders worden van mijn teckelkenneltje, maar boven alles mijn grote liefdes en fantastische huishondjes zijn!
Als kers op de taart: een zeer waardevolle, warme vriendschap met Mieke gekregen van wie ik veel leer, voor wie ik veel respect heb en met wie ik heel veel kan lachen... Dankjewel, lieve Mieke, je bent een kanjer!
E-mail:
Geschreven door Frans Tjeenk Willink, 10. jul, 2019
Op 31 mei 2019 heb ik de derde teckel in mijn leven kunnen halen bij Mieke.
Vitas is zijn naam. Een pracht kereltje dat heel hard groeit en een en al energie is. Boordevol met liefde en genegenheid en nu al zo trouw aan mij.
Ondeugend en eigenwijs zoals een echte teckel hoort te zijn. Mijn DA complimenteerde mij dat ik een hele mooie teckel heb. Dank aan Mieke en de ouders van Vitas, Noortje en Idol. Mike dank dat je ok steeds bereikbaar bent voor raad en je elke keer wil weten hoe het gaat. Ik heb al gezegd, ik ben de nieuwe baas van Vitas maar Mieke zal altijd in zijn hart zijn als de enige echte baas die hem alle liefde en aandacht gaf in de eerste weken van zijn leven. Ik hoop van harte dat het contact tussen ons (Vitas en mij) en Mieke en haar man nog lang mag blijven voort bestaan.
Groet,
Frans
E-mail:
Geschreven door Henriette, 14. jun, 2019
Ook onze 2e teckel komt bij Mieke vandaan. Super hondje weer. Zelfs de dierenarts wilde weten waar onze prachtige honden toch vandaan komen. Dank je wel Mieke😘
E-mail:
Geschreven door ina Meijer-Nijhuis, 14. jun, 2019
Nadat onze laatste teckel was overleden was het wel erg stil hier in huis. Via via dook de naam van Mieke op en iedereen was tevreden en lovend over haar pups, ze hebben geen woord gelogen. 2 weken geleden mochten wij Bob en Willem ophalen. Vooraf was er goed contact en konden we de geboorte, het dierenartsbezoek en zelfs alles van de eerste 8 weken via livebeelden volgen. De beide pups zijn sociaal, lief, gezond en bij tijden lekker eigenwijs. We merken aan alles dat ze een goede basis hebben meegekregen. We zijn super blij met onze Bob eb Willem. Fijn dat onze 2 jongens aan ons zijn toevertrouwd! Dank voor alle goede zorgen!
E-mail:
Geschreven door Sandra, 23. apr, 2019
Lieve Mieke en Kamil,
2,5 jaar geleden zijn we bij jullie terechtgekomen. Toen hebben we Senna van Hekata en Bobby bij jullie gehaald. Wat een heerlijke meid is dit we genieten nog elke dag van haar. Nu 2,5 jaar verder hebben we Teuntje van Guusje en Barneby gehaald bij jullie. Wat zijn we blij met dit lieve kleine mannetje.
Dank jullie voor al jullie goede zorgen. Jullie zijn echt toppertjes zoveel liefde geven jullie aan al je hondjes. Blij jullie te hebben leren kennen! Thanxxx dikke knuffel van Senna en Teuntje
E-mail:
Geschreven door Tara partoens, 14. apr, 2019
Na veel gegoogle zijn we bij mika’s place uitgekomen, en wat zijn we daar gelukkig om! Mieke en Kamil wat zijn we blij dat we een pup van jullie mochten ontvangen! Jullie zijn echt toppertjes staan iedereen bij met raad en daad! Zorgen immens goed voor jullie teckeltjes en doggen en doen dit met zoveel liefde en plezier! Een echt aanrader! Heel veel liefs van Tom, Tara, Leiv, vida en niet te vergeten onze geliefde viervoeter Toby 🥰
Geschreven door Arnst Josy , 13. apr, 2019
Mieke en Kamil ,,, fijn om jullie te kennen ,, fijne ontvangst bij het puppybezoek ,tips en raad alles werdt besproken en door de vakkundige en goede zorgen voor mama Guusje en de kids ,, mocht ik een fijn lekkere dikke gezonde puppy mee naar huis nemen ,,, Tess is al het zonnetje in huis grtjes Josy en Tess 💋🐾🐾
E-mail:
Geschreven door Arnst Josy , 13. apr, 2019
Mieke en Kamil ,,, fijn om jullie te kennen ,, fijne ontvangst bij het puppybezoek ,tips en raad alles werdt besproken en door de vakkundige en goede zorgen voor mama Guusje en de kids ,, mocht ik een fijn lekkere dikke gezonde puppy mee naar huis nemen ,,, Tess is al het zonnetje in huis grtjes Josy en Tess 💋🐾🐾
E-mail:
Geschreven door Jolanda, 13. apr, 2019
Lieve Mieke en Kamil;
Wat zijn wij blij met onze lieve Truffel. Dankzij jullie goede zorgen en die van mama Guusje, kunnen wij nu genieten van een gezonde en sociale pup. Jullie geven de hondjes een super basis om een fijn hondenleven te hebben. Groeten Rens en Jolanda en Truffel natuurlijk.
E-mail:
Geschreven door Jobje, 12. apr, 2019
Lieve Mieke.
Wat hebben een steun van jou ontvangen bij het weg vallen van onze Balou.
Daarna zijn we helemaal opgebloeid doordat je ons geweldig hebt betrokken bij het voortraject van guusje in verwachting guusje met de bevalling voor ons een hele fijne ervaring en het langzaam toegroeien naar een nieuwe teckel.
Bewust gekozen voor Black en tan.
Met het uit zoeken en komen kijken hebben wij ook heel veel aan gehad.
Voor ons was het heel fijn om zo naar een nieuwe teckel toe te groeien.
De klik met thomas was heel bijzonder.
Het gaat goed met thomas.
2 weekjes alledrie!!! Een beetje moeten wennen.
In huis gaat het goed .
Buiten ook.
We zijn van plan om toch naar een puppy cursus te gaan.
Volgende week gaan we kijken.
Ik heel leuk de contacten onderling met de pups van die lieve guusje.
Ik wens iedereen veel geluk met de pup.
Ja mieke en voor jou en uiteraard kamil een hele dikke knuffel van vincent en jobje en onze Thomas ook voor guusje en papa spikey.
E-mail:
Website:

Nieuwe reacties

08.09 | 19:45

ik heb alleen standaard

...
08.09 | 14:42

Beste Mieke,

Onze Lotje, kaninchen langhaar is na 16 jaar overleden. Zijn er geplande nestjes, voor kaninchen langhaar?
Groet,
Lian

...
22.08 | 20:32

Hallo teckel vrienden
Ik zoek een standaard langharige teckel pup
Graag een vrouwtje

...
10.07 | 19:25

Beste zijn er na de zomer kortharige pups beschikbaar. We kunnen al niet wachten....

...