Welkom in ons gastenboek

Bedankt dat je mijn website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je groet zetten.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Sammy-Jo, 19. dec, 2017
Ik ben in contact gekomen met Mieke door een goede kennis die ook al 2 super leuke teckels van haar heeft. Toen ik haar belde vertelde ze me dat Guusje in verwachting was. Het voelde gelijk al goed door de telefoon. Mieke heeft ons overal bij betrokken het was zo leuk om alles te morgen zien en volgen. We hebben inmiddels ons meisje Shimmer 2 weekjes bij ons. En wat is het een geweldig lief, leuk en mooi hondje. Ik zou iedereen aanraden een hondje van Mieke te nemen. Mieke bedankt voor het avontuur en ons kindje!
E-mail:
Geschreven door Theo en Carla Anbeek, 18. dec, 2017
Lieve Mieke,

Eigenlijk zijn we bij toeval jouw naam tegengekomen toen we graag een teckelpup wilden hebben. Vanaf het eerste contact waren we blij met jou. Je hebt zoveel liefde voor je honden en je zoekt zorgvuldig de beste baasjes voor je pups. En die pups zijn prachtig, lief en sociaal. Wij mochten onze Fientje bij jou ophalen en wat een geweldig hondje We zijn allemaal dol op haar.
Bedankt Mieke , voor alles wat je hebt gedaan voor en nadat we onze Fien hebben gekregen.
E-mail:
Geschreven door Connie coolen, 14. dec, 2017
Ook wij zijn in contact gekomen bij mieke we wisten niks van honden fokster af we hebben even nu ja even telefonisch contact gehad we zouden langskomen om kennis te maken met de zwangere guusje en toen wisten we het heel zeker we wilden heel graag hier een pup van Tot een voor een tijd van de bevalling konden we live meekijken en we hebben de bevalling er tot de pups allemaal een nieuw baasje hadden meekijken wat verslavend tot het moment dat we naar onze pup mochten gaan kijken in een woord geweldig kan niks anders zeggen dat we zo goed begeleid werden 2 december werd het onze dag we mochten onze kleine kerel dre ophalen al onze vragen werden super beantwoord .kan niet meer dan zeggen mieke je bent top en super vele Dank vooronderzoek kleine dre
Geschreven door Jane de Wit , 13. dec, 2017
Wij zijn zo'n 9 maanden geleden in contact gekomen met Mieke. Wij stonden toen als 2e op de wachtlijst van het toen drachtige teefje. Helaas kreeg zij maar 1 pupje Het contact was zo goed en voelde zo fijn dat wij 100% kozen voor het wachten op een volgend nestje van Mieke. Op 2 oktober is het nestje geboren en op 4 november hebben ons meisje Charlie uit mogen kiezen. We zijn nu ruim 2.5 week de trotse baasjes van dit prachtige dametje.
E-mail:
Geschreven door Pola Derks van de Ven, 13. dec, 2017
Wij hebben twee teckels van Mieke: Milka en Twiggy. Een black en tan tijger en een choco tijger. Ontzettend leuke hondjes!
Het contact met Mieke is altijd super. Ze draagt veel zorg voor het welzijn van de pups. Wij zijn via Facebook (d.m.v. foto's en video's) heel betrokken geweest bij beide nestjes. Je kan natuurlijk niet wekelijks op bezoek, maar op deze manier krijg je alles mee en dat is heel fijn. Mieke beantwoord met plezier alle vragen, ook toen we de hondjes al in huis hadden, want zoals ik al zei, het welzijn van de hond staat bovenaan.
Kortom: Mieke heeft echt liefde voor het ras en wij zijn ontzettend blij met onze meiden!
E-mail:
Geschreven door Hettie, 13. dec, 2017
Ik sta op de lijst voor een teckelpup. Je werd aangeraden door Jessica en alles spreekt ons aan. Prachtige honden vol liefde gehouden.Leuk hoe je iedereen mee laat genieten. Hopelijk zijn wij straks ook trotse eigenaar van een pup van Mika's place.
E-mail:
Geschreven door Astrid de Jong, 13. dec, 2017
Vanaf het allereerste contact dat ik met Mieke gehad heb, was het niet moeilijk mijn gezin enthousiast te krijgen voor een pup van Mieke! Hier zou onze tweede Teckel vandaan komen, zoveel liefde voor haar dieren, ik kreeg er kippenvel van. We hebben veel contact gehad, zowel telefonisch als via privéberichtjes, het was Mieke nooit teveel! Er was voor ons nog een twijfel over reu of teef naast onze huidige Teckel Saartje met een voorkeur voor een teefje, maar Mieke was daar heel uitgesproken over en heeft ons al snel met 100% overtuiging doen kiezen voor een reutje. We werden overal bij betrokken, ke kan het zo gek niet bedenken of wij als toekomstige nieuwe baasjes waren op de hoogte via de besloten groep op Facebook. Ook hebben wij hier live de bevalling kunnen zien via een 24/7 “livestream”: werkelijk fantastisch! Ook nà de bevalling konden we hier te pas en te onpas op inloggen en de pups bewonderen en toen onze keuze bekend was, onze toekomstige nieuwe pup bewonderen!!! Verslaafd was ik aan die livestream, zo bijzonder! Ook moet er gezegd worden dat Mieke de eerste kennismaking tussen onze huidige Teckel Saartje en onze nieuwe pup Moos uitstekend heeft begeleidt, niets is Mieke te gek, ze neemt werkelijk alle tijd en geeft zo’n warm en vertrouwd gevoel! Ook het contact de de andere eigenaren van de pups is door de besloten groep op Facebook warm en vertrouwd, leuk om de anderen ook de volgen! Kortom: als je een Teckel- of Duitse Doggen pup overweegt: “Mieke” is the place to be!❤️
E-mail:
Geschreven door Heleen Ebeling Koning , 17. sep, 2017
Hallo Mieke!
Leuk om op je site terecht te komen en te zien hoe prachtig alle honden eruit zien!
Met onze Gijs(Igor) gaat het super goed! Hij geniet nog steeds enorm in Deventer. Hiernaast even een kleine foto van onze prachtige kleine jongen!
Groetjes,
Heleen
E-mail:
Geschreven door Sandra en Naomi, 23. mrt, 2017
Ook wij hebben een super lief sociaal hondje bij Mieke gehaald.
Eerst een keer daar wezen kijken. Het klikte zo goed dat we zeker een hondje van Mieke wilden.
Uiteindelijk hebben we Senna afgelopen januari opgehaald bij Mieke.
We genieten nog elke dag van haar.
En wat Mieke betreft. Je kunt geen beter adres hebben echt petje af hoe zij het allemaal doet en voor elkaar heeft!!!

Bedank Mieke voor Senna.
X Sandra Naomi en een pootje van Senna
E-mail:
Geschreven door Truus Slotboom, 21. mrt, 2017
Ook wij konden 5 januari onze pup ophalen wat een lieve sociale spontane ontdeugende maar oh zo'n lieverd is het we waren al lang op zoek naar een vriendje voor onze Cooper ook een langhaar teckel toen wij de eerst keer zo hartelijk ontvangen waren en die lieve hondes allemaal zagen dachten we wat hopen we dat we voor een kleintje van Mieke mogen zorgen en wat zijn we gelukkig met hem hij kan goed met Cooper onze 2 kleinkindjes kindjes in de buurt op straat tegen andere hondjes in het dorp autorijden gaat allemaal goed lieve Bram je bent een kanjer
E-mail:
Geschreven door Lemke Zentveld, 21. mrt, 2017
Voorheen hebben wij bijna 14 jaar een labrador gehad. Toen hij overleed zeiden we dat we geen hond meer zouden nemen. Maar.....doordat dochterlief toch wel héél graag een hondje wilde, en mn man dan graag n teckel wilde kwamen we bij Mieke terecht. Ik herinner me ons 1e telefoongesprek nog. Ik had twijfels, had nog nooit een teckel gehad, maar door Mieke word je vanzelf enthousiast. We werden van alles op de hoogte gehouden en hebben de geboorte vd pups live kunnen meemaken via de webcam. Wat was het spannend. Het leek de Lotto wel 😉 We zijn 2x bij Mieke langs geweest om met de pups te knuffelen. Geweldig! Alle twijfel was weg! Toen kwam de dag dat we Oege mochten ophalen bij Mieke. Tranen v mn dochter en ook v Mieke. Gelukkig bleven we contact houden!! Vanaf dag 1 zijn we verliefd op Oege. Hij is erg gesocialiseerd in het nest, dat merk je aan alles. Een echte allemansvriend. We zijn helemaal gek van hem. Hij is zo leuk! Mieke, bedankt dat je me hebt kunnen overtuigen hoe leuk het is om een teckel te hebben. Ja.....wij zijn ook verslaafd met het teckelvirus!
E-mail:
Geschreven door Fam. Bartels, 26. feb, 2017
Wij zijn het jaar 2017 goed gestart met de komst van Bram! Een langharige standaard teckel. Wat een lieve en makkelijke hond! Hij sliep vanaf de eerste nacht door, ging zonder problemen in de bench en was erg goed gesocialiseerd. Hij is dol op andere honden en schrikt nergens van! Wat een fijne fokker is Mieke! Wij hebben alles kunnen volgen, de echo, de geboorte en het opgroeien. Wij waren altijd welkom bij Mieke en werden erg hartelijk ontvangen. Wij krijgen heel veel opmerkingen dat het zo'n prachtige hond is! Wij hebben een super mooie en lieve hond van een hele fijne en goede fokker! Bedankt Mieke!
E-mail:
Geschreven door Clara Naus, 22. feb, 2017
Sinds 15 september 2016 zijn wij de trotse bezitters van Koosje een chocotan gladharige teckel en wij zijn helemaal verliefd. Het is een prachtige teckel met een vriendelijk karakter en door Mieke al goed gesocialiseerd voordat hij bij ons kwam. Mieke is een super betrokken fokker waar je van altijd welkom bent en die je indien nodig altijd goed advies geeft. Kortom onze teckel kwam uit een "gouden" nest.
E-mail:
Geschreven door Daisy, 24. nov, 2016
Leuke site proficiaat.
Geschreven door Caroline , 25. jan, 2016
We hadden al een ruwharige teckel en zochten een maatje voor hem. Na lang zoeken kwamen we uit bij Mieke en we hadden het niet beter kunnen treffen! We mochten al eerder op bezoek komen en kennis maken met de pups. De ontvangst was heel hartelijk en Mieke maakt alle tijd voor je vrij!
Zefke is nu 1 jaar oud en de liefste (en knapste!) hond die er bestaat!
Als we onze teckelbende gaan uitbreiden is er maar één adres voor ons: Bij Mieke!
E-mail:

Nieuwe commentaren

27.02 | 13:19

naar aanleiding van ons telefoongesprek,willen wij ons inschrijven voor de 2 nestjes

...
25.02 | 21:36

Sorry ik zie nu uw bericht, maar alles was al gereserveerd.
Wij zullen pas over een jaar niewe korthaartjes gaan krijgen.

...
25.02 | 21:35

Best meneer Buschman, er zijn langhaar pups ip komst black and tan als roodhaar

U mag me bellen 0638634899

...
25.02 | 20:57

Heeft u op dit moment puppies langhaar teckels.
Of zijn er op komst.

...