Welkom in ons gastenboek

Bedankt dat je mijn website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je groet zetten.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Henriette, 14. jun, 2019
Ook onze 2e teckel komt bij Mieke vandaan. Super hondje weer. Zelfs de dierenarts wilde weten waar onze prachtige honden toch vandaan komen. Dank je wel Mieke😘
E-mail:
Geschreven door ina Meijer-Nijhuis, 14. jun, 2019
Nadat onze laatste teckel was overleden was het wel erg stil hier in huis. Via via dook de naam van Mieke op en iedereen was tevreden en lovend over haar pups, ze hebben geen woord gelogen. 2 weken geleden mochten wij Bob en Willem ophalen. Vooraf was er goed contact en konden we de geboorte, het dierenartsbezoek en zelfs alles van de eerste 8 weken via livebeelden volgen. De beide pups zijn sociaal, lief, gezond en bij tijden lekker eigenwijs. We merken aan alles dat ze een goede basis hebben meegekregen. We zijn super blij met onze Bob eb Willem. Fijn dat onze 2 jongens aan ons zijn toevertrouwd! Dank voor alle goede zorgen!
E-mail:
Geschreven door Sandra, 23. apr, 2019
Lieve Mieke en Kamil,
2,5 jaar geleden zijn we bij jullie terechtgekomen. Toen hebben we Senna van Hekata en Bobby bij jullie gehaald. Wat een heerlijke meid is dit we genieten nog elke dag van haar. Nu 2,5 jaar verder hebben we Teuntje van Guusje en Barneby gehaald bij jullie. Wat zijn we blij met dit lieve kleine mannetje.
Dank jullie voor al jullie goede zorgen. Jullie zijn echt toppertjes zoveel liefde geven jullie aan al je hondjes. Blij jullie te hebben leren kennen! Thanxxx dikke knuffel van Senna en Teuntje
E-mail:
Geschreven door Tara partoens, 14. apr, 2019
Na veel gegoogle zijn we bij mika’s place uitgekomen, en wat zijn we daar gelukkig om! Mieke en Kamil wat zijn we blij dat we een pup van jullie mochten ontvangen! Jullie zijn echt toppertjes staan iedereen bij met raad en daad! Zorgen immens goed voor jullie teckeltjes en doggen en doen dit met zoveel liefde en plezier! Een echt aanrader! Heel veel liefs van Tom, Tara, Leiv, vida en niet te vergeten onze geliefde viervoeter Toby 🥰
Geschreven door Arnst Josy , 13. apr, 2019
Mieke en Kamil ,,, fijn om jullie te kennen ,, fijne ontvangst bij het puppybezoek ,tips en raad alles werdt besproken en door de vakkundige en goede zorgen voor mama Guusje en de kids ,, mocht ik een fijn lekkere dikke gezonde puppy mee naar huis nemen ,,, Tess is al het zonnetje in huis grtjes Josy en Tess 💋🐾🐾
E-mail:
Geschreven door Arnst Josy , 13. apr, 2019
Mieke en Kamil ,,, fijn om jullie te kennen ,, fijne ontvangst bij het puppybezoek ,tips en raad alles werdt besproken en door de vakkundige en goede zorgen voor mama Guusje en de kids ,, mocht ik een fijn lekkere dikke gezonde puppy mee naar huis nemen ,,, Tess is al het zonnetje in huis grtjes Josy en Tess 💋🐾🐾
E-mail:
Geschreven door Jolanda, 13. apr, 2019
Lieve Mieke en Kamil;
Wat zijn wij blij met onze lieve Truffel. Dankzij jullie goede zorgen en die van mama Guusje, kunnen wij nu genieten van een gezonde en sociale pup. Jullie geven de hondjes een super basis om een fijn hondenleven te hebben. Groeten Rens en Jolanda en Truffel natuurlijk.
E-mail:
Geschreven door Jobje, 12. apr, 2019
Lieve Mieke.
Wat hebben een steun van jou ontvangen bij het weg vallen van onze Balou.
Daarna zijn we helemaal opgebloeid doordat je ons geweldig hebt betrokken bij het voortraject van guusje in verwachting guusje met de bevalling voor ons een hele fijne ervaring en het langzaam toegroeien naar een nieuwe teckel.
Bewust gekozen voor Black en tan.
Met het uit zoeken en komen kijken hebben wij ook heel veel aan gehad.
Voor ons was het heel fijn om zo naar een nieuwe teckel toe te groeien.
De klik met thomas was heel bijzonder.
Het gaat goed met thomas.
2 weekjes alledrie!!! Een beetje moeten wennen.
In huis gaat het goed .
Buiten ook.
We zijn van plan om toch naar een puppy cursus te gaan.
Volgende week gaan we kijken.
Ik heel leuk de contacten onderling met de pups van die lieve guusje.
Ik wens iedereen veel geluk met de pup.
Ja mieke en voor jou en uiteraard kamil een hele dikke knuffel van vincent en jobje en onze Thomas ook voor guusje en papa spikey.
E-mail:
Website:
Geschreven door Carla Giesberts, 12. apr, 2019
We hadden met ons eerste contact met Mieke een heel goed gevoel. 28 januari heeft ze een nestje gekregen van Guusje en Barneby. Vanaf dag 1 mochten we via een webcam 24 uur per dag meekijken in het nestje. We werden overal bij betrokken. Er werden ook filmpjes gemaakt die we dan toegestuurd kregen. Echt geweldig hoe Mieke samen met haar man Kamiel voor de hondjes zorgt. Ze zijn dankzij hen heel goed gesocialiseerd, en dat merk je direct aan de hondjes. Op 22 maart zijn we ons Floortje (Tooske] gaan ophalen. De eerste dagen hadden we toch nog wel wat vragen. We stuurde een berichtje en kregen snel een berichtje terug met wijze raad. Dit is zo fijn, we hebben daardoor nu een prachtig lief hondje. Mieke is een topfokker met verstand van zaken!!!
E-mail:
Geschreven door Danniella, 13. dec, 2018
Nice doggies
E-mail:
Geschreven door Hettie, 4. sep, 2018
Sasja Van Mika`S Place is van Hecate en Kimba. Wat een leuke teckel met een erg vriendelijk karakter. Ik stond vanaf oktober bij Mieke op de lijst en wat ben ik blij dat ik zo lang gewacht heb. Nu komt er dankzij Mieke`s hulp nog een teckelpup uit Polen bij. Ook Mieke heeft mij daarbij weer geholpen en was ook in Polen waar we het erg gezellig hebben gehad. Het is gewoon erg belangrijk dat je een hond bij een vertrouwd persoon aanschaft en dat is Mieke zeker.
E-mail:
Geschreven door Marieke , 3. sep, 2018
voor ons begon het allemaal met 1 telefoontje, dat voelde al gelijk helemaal goed... als je bij mieke bent, wordt je hartelijk ontvangen en laat ze je alles zien.

als je ervoor kiest om op de wachtlijst te komen, wordt je vanaf dag 1 overal bij betrokken... heeel erg leuk om mee te maken..
wij hebben nu Sjors, een reutje van kimba en Eline, wat een mooie stabiele ,lieve en dappere teckel....
E-mail:
Geschreven door Paula, 3. sep, 2018
Ook wij hebben een teckel van Lieve en
Kimba. Ben blij dat we bij Mieke terecht zijn gekomen, ze is een Fokker met verstand van zaken. Betrouwbaar, en vol liefde voor haar teckels.
Goed gesocialiseerd zijn ze. Onze teckel is een gezonde, vriendelijke pup.
Ook in de toekomst, als er wat mocht zijn, kun je bij Mieke altijd terecht.
Geschreven door Manon McGoldrick-van Luyt, 2. sep, 2018
Roosje van Mika’s Place, mijn sjieke stamboompup... dochter van Kimba en Lieve. Wat een prachtige, blije, krachtige papa en mama heeft ze...! Zó wil ik dat mijn Teckels zijn! Want ja.... als Roosje net zo uitgroeit (en daar ga ik vanuit!) komt mijn droom in vervulling: een piepklein kenneltje als hobbyfokker met Roosje als 1e in lijn. Voorlopig alleen nog maar genieten! Elke dag weer! Wat een heerlijke pup! Ze groeit op in liefde. Want dat is het allerbelangrijkste voor een pup!

En verder leer ik alles van Mieke. Met een schat aan kennis en ervaring ben ik blij haar te mogen kennen. Het viel niet mee een fokker te vinden die het leuk vindt dat ik met haar baby mijn kenneltje wil beginnen en vol trots Roosje wil showen wanneer zij daar klaar voor is. Ik zie uit naar nog vele jaren teckelplezier met haar!
E-mail:
Geschreven door Jan jans, 16. mei, 2018
Hoi Mieke
onze Baloe groeit goed en is op weg een flinke dog te worden.
ik wil jullie ook bedanken voor de goede zorgen die jullie aan Baloe gegeven hebben.
vele groetjes uit Belgié
E-mail:

Nieuwe reacties

03.03 | 21:14

Het beste kan u me even bellen 0638634899

...
03.03 | 19:33

Hallo, 

Wij zijn op zoek naar een teckelpup. Heeft u toevallig een nestje of weet u misschien een nestje? Misschien heeft u een wachtlijst. 

Met vriendelijke groet,

Alfred vd Velde

...
25.02 | 20:35

Hallo,

Ons teckelmeisje is overleden.
Hebben jullie nog een meisje op dit moment?

...
15.02 | 20:53

Excuus ,ik bedoelde Idol

...