Welkom in ons gastenboek

Bedankt dat je mijn website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je groet zetten.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Carla Giesberts, 12. apr, 2019
We hadden met ons eerste contact met Mieke een heel goed gevoel. 28 januari heeft ze een nestje gekregen van Guusje en Barneby. Vanaf dag 1 mochten we via een webcam 24 uur per dag meekijken in het nestje. We werden overal bij betrokken. Er werden ook filmpjes gemaakt die we dan toegestuurd kregen. Echt geweldig hoe Mieke samen met haar man Kamiel voor de hondjes zorgt. Ze zijn dankzij hen heel goed gesocialiseerd, en dat merk je direct aan de hondjes. Op 22 maart zijn we ons Floortje (Tooske] gaan ophalen. De eerste dagen hadden we toch nog wel wat vragen. We stuurde een berichtje en kregen snel een berichtje terug met wijze raad. Dit is zo fijn, we hebben daardoor nu een prachtig lief hondje. Mieke is een topfokker met verstand van zaken!!!
E-mail:
Geschreven door Danniella, 13. dec, 2018
Nice doggies
E-mail:
Geschreven door Hettie, 4. sep, 2018
Sasja Van Mika`S Place is van Hecate en Kimba. Wat een leuke teckel met een erg vriendelijk karakter. Ik stond vanaf oktober bij Mieke op de lijst en wat ben ik blij dat ik zo lang gewacht heb. Nu komt er dankzij Mieke`s hulp nog een teckelpup uit Polen bij. Ook Mieke heeft mij daarbij weer geholpen en was ook in Polen waar we het erg gezellig hebben gehad. Het is gewoon erg belangrijk dat je een hond bij een vertrouwd persoon aanschaft en dat is Mieke zeker.
E-mail:
Geschreven door Marieke , 3. sep, 2018
voor ons begon het allemaal met 1 telefoontje, dat voelde al gelijk helemaal goed... als je bij mieke bent, wordt je hartelijk ontvangen en laat ze je alles zien.

als je ervoor kiest om op de wachtlijst te komen, wordt je vanaf dag 1 overal bij betrokken... heeel erg leuk om mee te maken..
wij hebben nu Sjors, een reutje van kimba en Eline, wat een mooie stabiele ,lieve en dappere teckel....
E-mail:
Geschreven door Paula, 3. sep, 2018
Ook wij hebben een teckel van Lieve en
Kimba. Ben blij dat we bij Mieke terecht zijn gekomen, ze is een Fokker met verstand van zaken. Betrouwbaar, en vol liefde voor haar teckels.
Goed gesocialiseerd zijn ze. Onze teckel is een gezonde, vriendelijke pup.
Ook in de toekomst, als er wat mocht zijn, kun je bij Mieke altijd terecht.
Geschreven door Manon McGoldrick-van Luyt, 2. sep, 2018
Roosje van Mika’s Place, mijn sjieke stamboompup... dochter van Kimba en Lieve. Wat een prachtige, blije, krachtige papa en mama heeft ze...! Zó wil ik dat mijn Teckels zijn! Want ja.... als Roosje net zo uitgroeit (en daar ga ik vanuit!) komt mijn droom in vervulling: een piepklein kenneltje als hobbyfokker met Roosje als 1e in lijn. Voorlopig alleen nog maar genieten! Elke dag weer! Wat een heerlijke pup! Ze groeit op in liefde. Want dat is het allerbelangrijkste voor een pup!

En verder leer ik alles van Mieke. Met een schat aan kennis en ervaring ben ik blij haar te mogen kennen. Het viel niet mee een fokker te vinden die het leuk vindt dat ik met haar baby mijn kenneltje wil beginnen en vol trots Roosje wil showen wanneer zij daar klaar voor is. Ik zie uit naar nog vele jaren teckelplezier met haar!
E-mail:
Geschreven door Jan jans, 16. mei, 2018
Hoi Mieke
onze Baloe groeit goed en is op weg een flinke dog te worden.
ik wil jullie ook bedanken voor de goede zorgen die jullie aan Baloe gegeven hebben.
vele groetjes uit Belgié
E-mail:
Geschreven door Claudine De Jonghe , 16. mei, 2018
Hoi Mieke ,wij zijn heel blij met ons Dogje .
hij is heel speels soms ook wat ondeugend maar vooral heel lief.
Maar dat kan niet anders he hij is namelijk een flinke pup geworden door jullie goede zorgen vele groetjes en een dikke poot van Alois
E-mail:
Geschreven door Ivo, 1. apr, 2018
Onlangs had ons teckel teefje (3,5 jr.) een knobbeltje onder een van haar achterste tepeltjes, dat in rap tempo groeide. De dierenarts was vrijwel zeker dat dit een tumor betrof, doorgaans kwaadaardig. Het advies was om sowieso te laten steriliseren (wat los van het knobbeltje een standaard advies is). Daarnaast was het advies om het knobbeltje operatief laten verwijderen en te laten onderzoeken. In het geval van een kwaadaardige tumor adviseerde men om een vervolgoperatie te doen, waarbij achtereenvolgens de bewuste tepel, de daarop volgende tepel inclusief toevoer er naartoe zouden worden verwijderd. Curatief en preventief opereren dus.

Nu hebben wij alles over voor onze honden, maar willen niet zomaar in een gezonde hond laten snijden. Om de analyse goed te starten hebben we ervoor gekozen eerst een bioptie te laten doen. Dit kon gewoon zonder narcose d.m.v. een spuitje worden afgenomen. De uitslag gaf aan dat het om goedaardig weefsel ging. Ondertussen had ik even kort met Mieke overlegd, waarbij mijn gevoel werd bevestigd niet zonder meer te laten opereren. In het geval van een goedaardig gezwel zouden we gewoonweg kunnen volstaan met regelmatig te controleren of het knobbeltje niet zou groeien en blijvend kon worden bewogen. Dit komt vaker voor en daar kan een hond gewoon oud mee worden.

Wat blijkt nu… zo snel als het knobbeltje was ontstaan is het ook weer geslonken en uiteindelijk helemaal verdwenen! Wij zijn ontzettend blij dat we niet hebben laten opereren en naast het advies van de dierenarts ook andere informatiebronnen hebben geraadpleegd en uiteindelijk bij onszelf zijn gebleven.

Later las ik ergens dat door de verandering van de hormoonhuishouding t.g.v. sterilisatie de groei van de botstructuur en de kwaliteit van de huid/ vacht kunnen worden aangetast. Tevens bestaat de kans op verandering van het karakter van de hond t.g.v. de narcose. Een lieve rustige hond zou dan zomaar kunnen veranderen in een bejaarde passieve hond, onze ervaring met een ander huisdier…

Succes!
Geschreven door Luke, Femke en Bo, 29. mrt, 2018
Afgelopen zaterdag hebben wij ons 2e doggenkind mogen verwelkomen in ons gezin.
Helaas hebben wij ons 1e doggenkind afgelopen december moeten laten inslapen op een leeftijd van 10 jaar en 2 maand. Daarna leerde we Mieke kennen via Facebook. We mochten met Loulou en Anne komen knuffelen omdat we onze Hero zo mistte. We werden heel open en hartelijk ontvangen door Mieke. We hadden ons dochtertje van een paar maandjes bij ons en Mieke wist niet hoe de honden op haar zouden reageren. Maar ze waren super lief voor Bo. Wat zijn Loulou en Anne toch 2 super mooie lieve honden. Loulou was drachtig en wij wisten het zeker hier willen we een pupje van. Na de geboorte van de pups mochten we regelmatig komen knuffelen. Omdat we 8 weken niet snel genoeg voorbij vonden gaan zijn we bijna elke week geweest. En steeds werden we hartelijk ontvangen.
Mieke je bent een top vrouw met een hart voor dieren! Bedankt dat wij een pup van jou mogen hebben. Wij gaan goed voor Duke zorgen!
Dikke lebber van Duke.
E-mail:
Geschreven door Sammy-Jo, 19. dec, 2017
Ik ben in contact gekomen met Mieke door een goede kennis die ook al 2 super leuke teckels van haar heeft. Toen ik haar belde vertelde ze me dat Guusje in verwachting was. Het voelde gelijk al goed door de telefoon. Mieke heeft ons overal bij betrokken het was zo leuk om alles te morgen zien en volgen. We hebben inmiddels ons meisje Shimmer 2 weekjes bij ons. En wat is het een geweldig lief, leuk en mooi hondje. Ik zou iedereen aanraden een hondje van Mieke te nemen. Mieke bedankt voor het avontuur en ons kindje!
E-mail:
Geschreven door Theo en Carla Anbeek, 18. dec, 2017
Lieve Mieke,

Eigenlijk zijn we bij toeval jouw naam tegengekomen toen we graag een teckelpup wilden hebben. Vanaf het eerste contact waren we blij met jou. Je hebt zoveel liefde voor je honden en je zoekt zorgvuldig de beste baasjes voor je pups. En die pups zijn prachtig, lief en sociaal. Wij mochten onze Fientje bij jou ophalen en wat een geweldig hondje We zijn allemaal dol op haar.
Bedankt Mieke , voor alles wat je hebt gedaan voor en nadat we onze Fien hebben gekregen.
E-mail:
Geschreven door Connie coolen, 14. dec, 2017
Ook wij zijn in contact gekomen bij mieke we wisten niks van honden fokster af we hebben even nu ja even telefonisch contact gehad we zouden langskomen om kennis te maken met de zwangere guusje en toen wisten we het heel zeker we wilden heel graag hier een pup van Tot een voor een tijd van de bevalling konden we live meekijken en we hebben de bevalling er tot de pups allemaal een nieuw baasje hadden meekijken wat verslavend tot het moment dat we naar onze pup mochten gaan kijken in een woord geweldig kan niks anders zeggen dat we zo goed begeleid werden 2 december werd het onze dag we mochten onze kleine kerel dre ophalen al onze vragen werden super beantwoord .kan niet meer dan zeggen mieke je bent top en super vele Dank vooronderzoek kleine dre
Geschreven door Jane de Wit , 13. dec, 2017
Wij zijn zo'n 9 maanden geleden in contact gekomen met Mieke. Wij stonden toen als 2e op de wachtlijst van het toen drachtige teefje. Helaas kreeg zij maar 1 pupje Het contact was zo goed en voelde zo fijn dat wij 100% kozen voor het wachten op een volgend nestje van Mieke. Op 2 oktober is het nestje geboren en op 4 november hebben ons meisje Charlie uit mogen kiezen. We zijn nu ruim 2.5 week de trotse baasjes van dit prachtige dametje.
E-mail:
Geschreven door Pola Derks van de Ven, 13. dec, 2017
Wij hebben twee teckels van Mieke: Milka en Twiggy. Een black en tan tijger en een choco tijger. Ontzettend leuke hondjes!
Het contact met Mieke is altijd super. Ze draagt veel zorg voor het welzijn van de pups. Wij zijn via Facebook (d.m.v. foto's en video's) heel betrokken geweest bij beide nestjes. Je kan natuurlijk niet wekelijks op bezoek, maar op deze manier krijg je alles mee en dat is heel fijn. Mieke beantwoord met plezier alle vragen, ook toen we de hondjes al in huis hadden, want zoals ik al zei, het welzijn van de hond staat bovenaan.
Kortom: Mieke heeft echt liefde voor het ras en wij zijn ontzettend blij met onze meiden!
E-mail:

Nieuwe reacties

08.09 | 19:45

ik heb alleen standaard

...
08.09 | 14:42

Beste Mieke,

Onze Lotje, kaninchen langhaar is na 16 jaar overleden. Zijn er geplande nestjes, voor kaninchen langhaar?
Groet,
Lian

...
22.08 | 20:32

Hallo teckel vrienden
Ik zoek een standaard langharige teckel pup
Graag een vrouwtje

...
10.07 | 19:25

Beste zijn er na de zomer kortharige pups beschikbaar. We kunnen al niet wachten....

...