Welkom in ons gastenboek

Bedankt dat je mijn website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je groet zetten.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Richard en Veerle, 27. nov, 2020
Wij zijn super blij met onze puppy Bravo van Mieke. Net als de vorige (ook van Mieke) een lief hondje waaraan je merkt dat ' ie in huis met veel aandacht is opgegroeid. Mieke doet er alles aan ons een goed start te geven: volgen van de puppy's via de webcam, foto's en video's, een Facebookgroep, een heel boekje met tips en een kraampakket. Super lief. Mieke is heel hartelijk en staat altijd klaar met wijze raad. Zeker een aanrader!
E-mail:
Geschreven door Rene Beerens, 2. sep, 2020
We sijn super blij met onze Bollie. Een super lieve, mooie en sterke pup. Gedurende de eerste weken werden we netjes op de hoogte gehouden door Mieke via filmpjes en foto's op facebook. Een beter begin van haar leven kon Bollie zich zeker niet wensen.

Mieke en Kamil zijn enorm aardige mensen, hebben het allerbeste voor met hun pups, staan altijd voor je klaar en geven je graag advies!

We hadden ons geen betere fokker kunnen voorstellen!
E-mail:
Geschreven door Jade, 22. aug, 2020
Yara is een heerlijke pup, en je merkt dat ze uit een fijne stabiele omgeving komt. Het contact met Mieke was erg fijn, we konden alle vragen stellen, en de hele pup tijd via Facebook en webcams meekijken.
E-mail:
Geschreven door Marieke en Tom , 21. aug, 2020
Jet onze tweede teckel hebben we vorige week bij Mieke en Kamil mogen ophalen.
jet is een mooie, lieve, maar vooral relaxte pup, je kunt goed merken dat ze goed is gesocialiseerd, schrik niet van harde geluiden,en vind het heerlijk om te knuffelen/ bij je te zijn.
Onze eerste teckel sjors komt ook van mieke, al bij het eerste telefooncontact kun je haar dierenliefde proeven.
Ik ken geen een fokker die de toekomstige baasjes zo meeneemt in de aanloop naar een pup. het aanmaken van Facebook pagina/mee kunnen kijken naar de geboorte van je toekomstige pup .
KLasse !
voor ons een Top Adres .

E-mail:
Geschreven door Shirley van Bilderbeek, 18. aug, 2020
Wij hebben Wanda. Een mooie rode goed gefokte pup.
Het contact was meteen goed en vertrouwd.
Ik kon al mijn vragen kwijt en wat ook erg leuk was is dat we op een voor dit nestje aangemaakte Facebookpagina mee konden kijken naar de eerste 8 weken.
Ook kregen we geregeld foto’s te zien en werden we daar van alles op de hoogte gehouden.
Het zijn eerlijke en betrouwbare mensen waar de liefde voor de honden heel groot is.
Wij zijn erg tevreden over deze fokker en enorm blij met onze Wanda (wacha v mika’s place)
E-mail:
Geschreven door Sanne Hazendonk-Brekelmans , 27. jul, 2020
Afgelopen vrijdag hebben wij onze pup Lola op kunnen halen bij Mieke en haar man Kamil. Wat zijn we blij met Lola! Een ontzettende lieve en vrolijke pup.
Mieke en haar man zijn echt fantastische mensen! Vanaf de dag dat we werden toegevoegd aan de Facebook groep waren we helemaal om. Zo fantastisch hoe ze alles laat zien van de geboorte tot aan het meenemen naar huis. Niks is teveel, alles kun je vragen. Kortom, onze pup komt uit een gouden nestje en dat zetten we hier graag voort!
E-mail:
Geschreven door Hester Senger , 26. jul, 2020
Lieve Mieke,
Dank je wel voor ons prachtige meisje Jolie. Het blijft bijzonder hoe alles gelopen is na het overlijden van onze allerliefste Lotte... het heeft zo moeten zijn. Wij hebben jou leren kennen als een hele lieve, vriendelijke en enorm betrokken fokker met een hart van goud. Aan jou kan niemand tippen, echt geweldig hoe jij omgaat met de pups totdat ze het nest mogen verlaten. Het zijn hele vrolijke, stabiele, toegankelijke en lieve pups die totaal niet bang zijn, super gesocialiseerd!! Wij genieten volop van onze Jolie en gaan haar een prachtig leven geven.
Veel liefs, Roy en Hester, Flore & Jolie
E-mail:
Geschreven door Jacqueline Luk, 28. jan, 2020
Dit is onze Bella Saar. Een doggen pup van Anne.
Wij hebben Mika’s place als een super fokker ervaren.
Vanaf dag 1 hebben we de pups mogen volgen via een camera. Zo kon je ook alles zien. Het was er super huiselijk, warm en schoon.
De pups en moeder hond werden met veel liefde verzorgd en gesocialiseerd.
Nu genieten wij van onze lieve Saar.
Bedankt Mika,s place 💋
E-mail:
Geschreven door Henny, 28. dec, 2019
Wij hebben een gestroomde pup van een gele doggenteef roepnaam Anne.
Wij hebben allen kunnen volgen van voor de geboorte met de geboorte en daarna nog 10 weken .dat was zo bijzonder en altijd welkom voor de puppy,s te knuffelen en een lekker bakkie koffie te drinken. Een echte aanrader om daar een pup te kopen goed gesocialiseerd en geen moeite te veel een top fokster en mens.... haar man niet te vergeten iemand met engelen geduld. We hopen nog lang te genieten en kontakt te houden.
E-mail:
Geschreven door Manon McGoldrick, 3. aug, 2019
Na Roos(vorig jaar) nu Poppy, dochter van Noortje en Idol! Elke dag weer blij met onze super Mikaatjes, die als alles goed gaat, de stammoeders worden van mijn teckelkenneltje, maar boven alles mijn grote liefdes en fantastische huishondjes zijn!
Als kers op de taart: een zeer waardevolle, warme vriendschap met Mieke gekregen van wie ik veel leer, voor wie ik veel respect heb en met wie ik heel veel kan lachen... Dankjewel, lieve Mieke, je bent een kanjer!
E-mail:
Geschreven door Frans Tjeenk Willink, 10. jul, 2019
Op 31 mei 2019 heb ik de derde teckel in mijn leven kunnen halen bij Mieke.
Vitas is zijn naam. Een pracht kereltje dat heel hard groeit en een en al energie is. Boordevol met liefde en genegenheid en nu al zo trouw aan mij.
Ondeugend en eigenwijs zoals een echte teckel hoort te zijn. Mijn DA complimenteerde mij dat ik een hele mooie teckel heb. Dank aan Mieke en de ouders van Vitas, Noortje en Idol. Mike dank dat je ok steeds bereikbaar bent voor raad en je elke keer wil weten hoe het gaat. Ik heb al gezegd, ik ben de nieuwe baas van Vitas maar Mieke zal altijd in zijn hart zijn als de enige echte baas die hem alle liefde en aandacht gaf in de eerste weken van zijn leven. Ik hoop van harte dat het contact tussen ons (Vitas en mij) en Mieke en haar man nog lang mag blijven voort bestaan.
Groet,
Frans
E-mail:
Geschreven door Henriette, 14. jun, 2019
Ook onze 2e teckel komt bij Mieke vandaan. Super hondje weer. Zelfs de dierenarts wilde weten waar onze prachtige honden toch vandaan komen. Dank je wel Mieke😘
E-mail:
Geschreven door ina Meijer-Nijhuis, 14. jun, 2019
Nadat onze laatste teckel was overleden was het wel erg stil hier in huis. Via via dook de naam van Mieke op en iedereen was tevreden en lovend over haar pups, ze hebben geen woord gelogen. 2 weken geleden mochten wij Bob en Willem ophalen. Vooraf was er goed contact en konden we de geboorte, het dierenartsbezoek en zelfs alles van de eerste 8 weken via livebeelden volgen. De beide pups zijn sociaal, lief, gezond en bij tijden lekker eigenwijs. We merken aan alles dat ze een goede basis hebben meegekregen. We zijn super blij met onze Bob eb Willem. Fijn dat onze 2 jongens aan ons zijn toevertrouwd! Dank voor alle goede zorgen!
E-mail:
Geschreven door Sandra, 23. apr, 2019
Lieve Mieke en Kamil,
2,5 jaar geleden zijn we bij jullie terechtgekomen. Toen hebben we Senna van Hekata en Bobby bij jullie gehaald. Wat een heerlijke meid is dit we genieten nog elke dag van haar. Nu 2,5 jaar verder hebben we Teuntje van Guusje en Barneby gehaald bij jullie. Wat zijn we blij met dit lieve kleine mannetje.
Dank jullie voor al jullie goede zorgen. Jullie zijn echt toppertjes zoveel liefde geven jullie aan al je hondjes. Blij jullie te hebben leren kennen! Thanxxx dikke knuffel van Senna en Teuntje
E-mail:
Geschreven door Tara partoens, 14. apr, 2019
Na veel gegoogle zijn we bij mika’s place uitgekomen, en wat zijn we daar gelukkig om! Mieke en Kamil wat zijn we blij dat we een pup van jullie mochten ontvangen! Jullie zijn echt toppertjes staan iedereen bij met raad en daad! Zorgen immens goed voor jullie teckeltjes en doggen en doen dit met zoveel liefde en plezier! Een echt aanrader! Heel veel liefs van Tom, Tara, Leiv, vida en niet te vergeten onze geliefde viervoeter Toby 🥰

Nieuwe reacties

15.05 | 19:33

U kunt het beste even bellen bij interesse of vragen

...
15.05 | 19:32

I kunt het beste even bellen, 0638634899

...
15.05 | 19:29

Ik heb een teckel genaamd ollie weten jullie nog een leuke adres waar ik nog een puppy teckel schoco ten teckel kan kopen groeje je vriend mickvanyoutube

...
15.05 | 19:22

Waar komen ze vandaan hoe duur welke ras welke moeder en vader

...