Welkom in ons gastenboek

Bedankt dat je mijn website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je groet zetten.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Arnst Josy , 13. apr, 2019
Mieke en Kamil ,,, fijn om jullie te kennen ,, fijne ontvangst bij het puppybezoek ,tips en raad alles werdt besproken en door de vakkundige en goede zorgen voor mama Guusje en de kids ,, mocht ik een fijn lekkere dikke gezonde puppy mee naar huis nemen ,,, Tess is al het zonnetje in huis grtjes Josy en Tess 💋🐾🐾
E-mail:
Geschreven door Arnst Josy , 13. apr, 2019
Mieke en Kamil ,,, fijn om jullie te kennen ,, fijne ontvangst bij het puppybezoek ,tips en raad alles werdt besproken en door de vakkundige en goede zorgen voor mama Guusje en de kids ,, mocht ik een fijn lekkere dikke gezonde puppy mee naar huis nemen ,,, Tess is al het zonnetje in huis grtjes Josy en Tess 💋🐾🐾
E-mail:
Geschreven door Jolanda, 13. apr, 2019
Lieve Mieke en Kamil;
Wat zijn wij blij met onze lieve Truffel. Dankzij jullie goede zorgen en die van mama Guusje, kunnen wij nu genieten van een gezonde en sociale pup. Jullie geven de hondjes een super basis om een fijn hondenleven te hebben. Groeten Rens en Jolanda en Truffel natuurlijk.
E-mail:
Geschreven door Jobje, 12. apr, 2019
Lieve Mieke.
Wat hebben een steun van jou ontvangen bij het weg vallen van onze Balou.
Daarna zijn we helemaal opgebloeid doordat je ons geweldig hebt betrokken bij het voortraject van guusje in verwachting guusje met de bevalling voor ons een hele fijne ervaring en het langzaam toegroeien naar een nieuwe teckel.
Bewust gekozen voor Black en tan.
Met het uit zoeken en komen kijken hebben wij ook heel veel aan gehad.
Voor ons was het heel fijn om zo naar een nieuwe teckel toe te groeien.
De klik met thomas was heel bijzonder.
Het gaat goed met thomas.
2 weekjes alledrie!!! Een beetje moeten wennen.
In huis gaat het goed .
Buiten ook.
We zijn van plan om toch naar een puppy cursus te gaan.
Volgende week gaan we kijken.
Ik heel leuk de contacten onderling met de pups van die lieve guusje.
Ik wens iedereen veel geluk met de pup.
Ja mieke en voor jou en uiteraard kamil een hele dikke knuffel van vincent en jobje en onze Thomas ook voor guusje en papa spikey.
E-mail:
Website:
Geschreven door Carla Giesberts, 12. apr, 2019
We hadden met ons eerste contact met Mieke een heel goed gevoel. 28 januari heeft ze een nestje gekregen van Guusje en Barneby. Vanaf dag 1 mochten we via een webcam 24 uur per dag meekijken in het nestje. We werden overal bij betrokken. Er werden ook filmpjes gemaakt die we dan toegestuurd kregen. Echt geweldig hoe Mieke samen met haar man Kamiel voor de hondjes zorgt. Ze zijn dankzij hen heel goed gesocialiseerd, en dat merk je direct aan de hondjes. Op 22 maart zijn we ons Floortje (Tooske] gaan ophalen. De eerste dagen hadden we toch nog wel wat vragen. We stuurde een berichtje en kregen snel een berichtje terug met wijze raad. Dit is zo fijn, we hebben daardoor nu een prachtig lief hondje. Mieke is een topfokker met verstand van zaken!!!
E-mail:
Geschreven door Danniella, 13. dec, 2018
Nice doggies
E-mail:
Geschreven door Hettie, 4. sep, 2018
Sasja Van Mika`S Place is van Hecate en Kimba. Wat een leuke teckel met een erg vriendelijk karakter. Ik stond vanaf oktober bij Mieke op de lijst en wat ben ik blij dat ik zo lang gewacht heb. Nu komt er dankzij Mieke`s hulp nog een teckelpup uit Polen bij. Ook Mieke heeft mij daarbij weer geholpen en was ook in Polen waar we het erg gezellig hebben gehad. Het is gewoon erg belangrijk dat je een hond bij een vertrouwd persoon aanschaft en dat is Mieke zeker.
E-mail:
Geschreven door Marieke , 3. sep, 2018
voor ons begon het allemaal met 1 telefoontje, dat voelde al gelijk helemaal goed... als je bij mieke bent, wordt je hartelijk ontvangen en laat ze je alles zien.

als je ervoor kiest om op de wachtlijst te komen, wordt je vanaf dag 1 overal bij betrokken... heeel erg leuk om mee te maken..
wij hebben nu Sjors, een reutje van kimba en Eline, wat een mooie stabiele ,lieve en dappere teckel....
E-mail:
Geschreven door Paula, 3. sep, 2018
Ook wij hebben een teckel van Lieve en
Kimba. Ben blij dat we bij Mieke terecht zijn gekomen, ze is een Fokker met verstand van zaken. Betrouwbaar, en vol liefde voor haar teckels.
Goed gesocialiseerd zijn ze. Onze teckel is een gezonde, vriendelijke pup.
Ook in de toekomst, als er wat mocht zijn, kun je bij Mieke altijd terecht.
Geschreven door Manon McGoldrick-van Luyt, 2. sep, 2018
Roosje van Mika’s Place, mijn sjieke stamboompup... dochter van Kimba en Lieve. Wat een prachtige, blije, krachtige papa en mama heeft ze...! Zó wil ik dat mijn Teckels zijn! Want ja.... als Roosje net zo uitgroeit (en daar ga ik vanuit!) komt mijn droom in vervulling: een piepklein kenneltje als hobbyfokker met Roosje als 1e in lijn. Voorlopig alleen nog maar genieten! Elke dag weer! Wat een heerlijke pup! Ze groeit op in liefde. Want dat is het allerbelangrijkste voor een pup!

En verder leer ik alles van Mieke. Met een schat aan kennis en ervaring ben ik blij haar te mogen kennen. Het viel niet mee een fokker te vinden die het leuk vindt dat ik met haar baby mijn kenneltje wil beginnen en vol trots Roosje wil showen wanneer zij daar klaar voor is. Ik zie uit naar nog vele jaren teckelplezier met haar!
E-mail:
Geschreven door Jan jans, 16. mei, 2018
Hoi Mieke
onze Baloe groeit goed en is op weg een flinke dog te worden.
ik wil jullie ook bedanken voor de goede zorgen die jullie aan Baloe gegeven hebben.
vele groetjes uit Belgié
E-mail:
Geschreven door Claudine De Jonghe , 16. mei, 2018
Hoi Mieke ,wij zijn heel blij met ons Dogje .
hij is heel speels soms ook wat ondeugend maar vooral heel lief.
Maar dat kan niet anders he hij is namelijk een flinke pup geworden door jullie goede zorgen vele groetjes en een dikke poot van Alois
E-mail:
Geschreven door Ivo, 1. apr, 2018
Onlangs had ons teckel teefje (3,5 jr.) een knobbeltje onder een van haar achterste tepeltjes, dat in rap tempo groeide. De dierenarts was vrijwel zeker dat dit een tumor betrof, doorgaans kwaadaardig. Het advies was om sowieso te laten steriliseren (wat los van het knobbeltje een standaard advies is). Daarnaast was het advies om het knobbeltje operatief laten verwijderen en te laten onderzoeken. In het geval van een kwaadaardige tumor adviseerde men om een vervolgoperatie te doen, waarbij achtereenvolgens de bewuste tepel, de daarop volgende tepel inclusief toevoer er naartoe zouden worden verwijderd. Curatief en preventief opereren dus.

Nu hebben wij alles over voor onze honden, maar willen niet zomaar in een gezonde hond laten snijden. Om de analyse goed te starten hebben we ervoor gekozen eerst een bioptie te laten doen. Dit kon gewoon zonder narcose d.m.v. een spuitje worden afgenomen. De uitslag gaf aan dat het om goedaardig weefsel ging. Ondertussen had ik even kort met Mieke overlegd, waarbij mijn gevoel werd bevestigd niet zonder meer te laten opereren. In het geval van een goedaardig gezwel zouden we gewoonweg kunnen volstaan met regelmatig te controleren of het knobbeltje niet zou groeien en blijvend kon worden bewogen. Dit komt vaker voor en daar kan een hond gewoon oud mee worden.

Wat blijkt nu… zo snel als het knobbeltje was ontstaan is het ook weer geslonken en uiteindelijk helemaal verdwenen! Wij zijn ontzettend blij dat we niet hebben laten opereren en naast het advies van de dierenarts ook andere informatiebronnen hebben geraadpleegd en uiteindelijk bij onszelf zijn gebleven.

Later las ik ergens dat door de verandering van de hormoonhuishouding t.g.v. sterilisatie de groei van de botstructuur en de kwaliteit van de huid/ vacht kunnen worden aangetast. Tevens bestaat de kans op verandering van het karakter van de hond t.g.v. de narcose. Een lieve rustige hond zou dan zomaar kunnen veranderen in een bejaarde passieve hond, onze ervaring met een ander huisdier…

Succes!
Geschreven door Luke, Femke en Bo, 29. mrt, 2018
Afgelopen zaterdag hebben wij ons 2e doggenkind mogen verwelkomen in ons gezin.
Helaas hebben wij ons 1e doggenkind afgelopen december moeten laten inslapen op een leeftijd van 10 jaar en 2 maand. Daarna leerde we Mieke kennen via Facebook. We mochten met Loulou en Anne komen knuffelen omdat we onze Hero zo mistte. We werden heel open en hartelijk ontvangen door Mieke. We hadden ons dochtertje van een paar maandjes bij ons en Mieke wist niet hoe de honden op haar zouden reageren. Maar ze waren super lief voor Bo. Wat zijn Loulou en Anne toch 2 super mooie lieve honden. Loulou was drachtig en wij wisten het zeker hier willen we een pupje van. Na de geboorte van de pups mochten we regelmatig komen knuffelen. Omdat we 8 weken niet snel genoeg voorbij vonden gaan zijn we bijna elke week geweest. En steeds werden we hartelijk ontvangen.
Mieke je bent een top vrouw met een hart voor dieren! Bedankt dat wij een pup van jou mogen hebben. Wij gaan goed voor Duke zorgen!
Dikke lebber van Duke.
E-mail:
Geschreven door Sammy-Jo, 19. dec, 2017
Ik ben in contact gekomen met Mieke door een goede kennis die ook al 2 super leuke teckels van haar heeft. Toen ik haar belde vertelde ze me dat Guusje in verwachting was. Het voelde gelijk al goed door de telefoon. Mieke heeft ons overal bij betrokken het was zo leuk om alles te morgen zien en volgen. We hebben inmiddels ons meisje Shimmer 2 weekjes bij ons. En wat is het een geweldig lief, leuk en mooi hondje. Ik zou iedereen aanraden een hondje van Mieke te nemen. Mieke bedankt voor het avontuur en ons kindje!
E-mail:

Nieuwe reacties

15.05 | 19:33

U kunt het beste even bellen bij interesse of vragen

...
15.05 | 19:32

I kunt het beste even bellen, 0638634899

...
15.05 | 19:29

Ik heb een teckel genaamd ollie weten jullie nog een leuke adres waar ik nog een puppy teckel schoco ten teckel kan kopen groeje je vriend mickvanyoutube

...
15.05 | 19:22

Waar komen ze vandaan hoe duur welke ras welke moeder en vader

...