Welkom in ons gastenboek

Bedankt dat je mijn website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je groet zetten.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Christiane notermans, 22. aug, 2014
Dag Mieke,
Wat een mooie hondjes,ik had ook graag een teckeltje gehad in de toekomst,maar geniet nu van onze twee lieve schatten...
E-mail:
Geschreven door Frank Noyens, 21. jun, 2014
Hey Mieke!

Dankjewel voor mijn prachtige teckel Generaal Duvel! Het is echt een typische teckel met alle positieve en minder positieve (:P) kantjes! Enorm koppig, maar heel lief en aanhankelijk! Hij is ook enorm sociaal naar andere mensen, honden, ... Met de zindelijkheid heeft hij het iets moeilijker.. Maar ach.. Puppies zijn puppies met een reden he! Komt helemaal goed!

Verder is Duvel helemaal gezond en is het nog wel even afwachten op de indaling van de ballen! :) Eten doet hij ZEEER goed! Hij lrijgt nog steeds KVV, maar dan een mengeling van merken en diersoorten.. Hij zit nu op 300 gr/dag en weegt 4,8 kg! :D Een lekker gezonde, grote teckel dus! :D

En uiteraard, net zoals Roos zegt.. Als je ooit in België bent! Duvel zal je zeeer graag terug zien! :D

Groetjes,
Frank en uiteraard Duvel en Bruno!
E-mail:
Geschreven door Roos van den Berg, 16. jun, 2014
Lieve Mieke,

Onze Seppl is nu een aantal weken bij ons en elke dag genieten we vol op van hem. Hij groeit als kool (weegt nu 4,25KG) en wordt met de dag ondeugender. Krijgt echt alleen maar het voer wat jij ons geadviseerd heb, (heb immers jou honden gezien en hoe mooi die zijn) Dank je wel voor de goede start die je Seppl heb meegegeven, een goede basis en een liefdevol teckelhuis en de tips en adviezen die je ons heb gegeven. Vol trots stuur ik een foto van onze Seppl mee, ik vind het echt een knappert :)
Thnxs voor alles en als je eens in de buurt ben, kom dan gerust eens aan.
Dikke knuffel van Seppl en ons. X
E-mail:
Geschreven door Hans, 6. apr, 2014
Heb even je website bekeken ,en ziet er perfect uit.Voor mij de moeite waard nog eens terug te komen
Geschreven door Ingrid & Geert, 4. mrt, 2014
We waren nog niet uit de naam, maar de kogel is door de kerk, het was Froukje en het blijft Froukje, Dankje wel Mieke :)
E-mail:
Geschreven door Ingrid & Geert, 4. mrt, 2014
En maar spelen...en daarna zo moe...
E-mail:
Geschreven door agnes van drongelen, 3. mrt, 2014
hallo mieke

spannend hoor nog even voor de pupjes er weer zijn

groeten agnes
E-mail:
Geschreven door Sandra van Gerdingen, 3. mrt, 2014
Hoi Mieke,

Wat een ontzettend leuke website.
Mooie foto's en duidelijke informatie.
Heel veel succes met je lieve teckels.
E-mail:
Geschreven door Ivo, 3. mrt, 2014
Opzoek naar een kortharige teckel per toeval via het internet bij 'Mika's Place' van Mieke de Boer terechtgekomen. Al snel bleek dit precies te zijn waar wij naar zochten. De perfecte combinatie van professionaliteit, kwaliteit en liefdevolle zorg voor de hondjes die binnen dit gezin worden gesocialiseerd! Alles tip top in orde en uitstekende informatieverschaffing ook ná de verkoop! Als bonus is er een Facebook pagina van Mika's Place, waar kopers zich kunnen aanmelden om de andere hondjes uit het nest te volgen! Hoe leuk is dat! Wij zijn ontzettend blij met ons nieuwe gezinslid en kunnen Mika's Place alleen maar aanraden!

Dankjewel Mieke!
Geschreven door Fam. Out, 28. feb, 2014
Na een intensieve eerste week met ons lekker menneke even tijd voor je gastenboek! Hij doet het goed! Is erg aanhankelijk en speels. Bedankt voor al je goede zorgen, wij wensen je veel teckelliefde en succes voor de toekomst. Wij zullen Sjefke een heel goed thuis geven!
Groet Henk en Wil Out, Roermond.
E-mail:
Geschreven door Jacqueline, 25. feb, 2014

JACQUELINE
top! gezellig adres voor de ECHTE teckelfan! u waant zich in de zevende hemel met al die heerlijke beestjes.
Geschreven door Dana Gieles, 1. feb, 2014
Hoi Mieke, we hebben elkaar vast een keer ontmoet op een hondenshow maar niet bewust. Dank voor je bericht op mijn website. Altijd leuk als er iemand komt speuren en ik ook weer terug speur! Mooie website! Geniet van je puppen en wie weet kun je het alweer heel snel meemaken! Succes en good luck bij de komende bevalling!
E-mail:
Website:
Geschreven door Yvon Booter , 3. jan, 2014
Lieve Mieke,
Wat n onwijs leuke website!!!!!!
Ik weet natuurlijk al lang dat jullie alles voor jullie prachtige honden over hebben en alles voor ze doen maar dit laat je ook heel mooi zien op je site!!!!
Ook heel erg bedankt dat je ons helpt een nieuw huisje voor onze duce te zoeken!!!!
Dikke kus Yvon
E-mail:
Geschreven door Janny Jager., 29. dec, 2013
Hoi Mieke, van harte gefeliciteerd met je vijf pupjes. Fijn dat alles goed is gegaan. Nu genieten, en een dikke knuffel voor moeder en kindjes. Ben benieuwd naar de foto's . Lieve groeten Janny.
E-mail:
Geschreven door agnes van drongelen, 29. dec, 2013
hallo mieke

van harte gefeliciteerd met de vijfling geweldig ben benieuwd hoe ze eruit zien de foto's zullen nog wel volgen

groeten agnes
E-mail:

Nieuwe commentaren

14.06 | 21:35

Hallo Mieke, Ik zal proberen om morgen even telefonisch contact met u op te nemen (zoals u mij voorstelde op 13 juni) voor de naam van andere goede fokkers

...
14.06 | 20:12

Ook onze 2e teckel komt bij Mieke vandaan. Super hondje weer. Zelfs de dierenarts wilde weten waar onze prachtige honden toch vandaan komen. Dank je wel Mieke😘

...
14.06 | 13:30

Dank Mieke voor onze mooie, sociale, speelse pup en zeker ook voor het perfecte proces van belangstelling tot aankoop, alle vrijheid en openheid; vertrouwd!

...
13.06 | 09:05

Hoi Irene,

Op het moment geen pups, volgendjaar pas echt weer.
U mag me eventueel bellen ken wel eventueel andere goede fokkers
0638634899

...