Welkom in ons gastenboek

Bedankt dat je mijn website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je groet zetten.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Hettie, 13. dec, 2017
Ik sta op de lijst voor een teckelpup. Je werd aangeraden door Jessica en alles spreekt ons aan. Prachtige honden vol liefde gehouden.Leuk hoe je iedereen mee laat genieten. Hopelijk zijn wij straks ook trotse eigenaar van een pup van Mika's place.
E-mail:
Geschreven door Astrid de Jong, 13. dec, 2017
Vanaf het allereerste contact dat ik met Mieke gehad heb, was het niet moeilijk mijn gezin enthousiast te krijgen voor een pup van Mieke! Hier zou onze tweede Teckel vandaan komen, zoveel liefde voor haar dieren, ik kreeg er kippenvel van. We hebben veel contact gehad, zowel telefonisch als via privéberichtjes, het was Mieke nooit teveel! Er was voor ons nog een twijfel over reu of teef naast onze huidige Teckel Saartje met een voorkeur voor een teefje, maar Mieke was daar heel uitgesproken over en heeft ons al snel met 100% overtuiging doen kiezen voor een reutje. We werden overal bij betrokken, ke kan het zo gek niet bedenken of wij als toekomstige nieuwe baasjes waren op de hoogte via de besloten groep op Facebook. Ook hebben wij hier live de bevalling kunnen zien via een 24/7 “livestream”: werkelijk fantastisch! Ook nà de bevalling konden we hier te pas en te onpas op inloggen en de pups bewonderen en toen onze keuze bekend was, onze toekomstige nieuwe pup bewonderen!!! Verslaafd was ik aan die livestream, zo bijzonder! Ook moet er gezegd worden dat Mieke de eerste kennismaking tussen onze huidige Teckel Saartje en onze nieuwe pup Moos uitstekend heeft begeleidt, niets is Mieke te gek, ze neemt werkelijk alle tijd en geeft zo’n warm en vertrouwd gevoel! Ook het contact de de andere eigenaren van de pups is door de besloten groep op Facebook warm en vertrouwd, leuk om de anderen ook de volgen! Kortom: als je een Teckel- of Duitse Doggen pup overweegt: “Mieke” is the place to be!❤️
E-mail:
Geschreven door Heleen Ebeling Koning , 17. sep, 2017
Hallo Mieke!
Leuk om op je site terecht te komen en te zien hoe prachtig alle honden eruit zien!
Met onze Gijs(Igor) gaat het super goed! Hij geniet nog steeds enorm in Deventer. Hiernaast even een kleine foto van onze prachtige kleine jongen!
Groetjes,
Heleen
E-mail:
Geschreven door Sandra en Naomi, 23. mrt, 2017
Ook wij hebben een super lief sociaal hondje bij Mieke gehaald.
Eerst een keer daar wezen kijken. Het klikte zo goed dat we zeker een hondje van Mieke wilden.
Uiteindelijk hebben we Senna afgelopen januari opgehaald bij Mieke.
We genieten nog elke dag van haar.
En wat Mieke betreft. Je kunt geen beter adres hebben echt petje af hoe zij het allemaal doet en voor elkaar heeft!!!

Bedank Mieke voor Senna.
X Sandra Naomi en een pootje van Senna
E-mail:
Geschreven door Truus Slotboom, 21. mrt, 2017
Ook wij konden 5 januari onze pup ophalen wat een lieve sociale spontane ontdeugende maar oh zo'n lieverd is het we waren al lang op zoek naar een vriendje voor onze Cooper ook een langhaar teckel toen wij de eerst keer zo hartelijk ontvangen waren en die lieve hondes allemaal zagen dachten we wat hopen we dat we voor een kleintje van Mieke mogen zorgen en wat zijn we gelukkig met hem hij kan goed met Cooper onze 2 kleinkindjes kindjes in de buurt op straat tegen andere hondjes in het dorp autorijden gaat allemaal goed lieve Bram je bent een kanjer
E-mail:
Geschreven door Lemke Zentveld, 21. mrt, 2017
Voorheen hebben wij bijna 14 jaar een labrador gehad. Toen hij overleed zeiden we dat we geen hond meer zouden nemen. Maar.....doordat dochterlief toch wel héél graag een hondje wilde, en mn man dan graag n teckel wilde kwamen we bij Mieke terecht. Ik herinner me ons 1e telefoongesprek nog. Ik had twijfels, had nog nooit een teckel gehad, maar door Mieke word je vanzelf enthousiast. We werden van alles op de hoogte gehouden en hebben de geboorte vd pups live kunnen meemaken via de webcam. Wat was het spannend. Het leek de Lotto wel 😉 We zijn 2x bij Mieke langs geweest om met de pups te knuffelen. Geweldig! Alle twijfel was weg! Toen kwam de dag dat we Oege mochten ophalen bij Mieke. Tranen v mn dochter en ook v Mieke. Gelukkig bleven we contact houden!! Vanaf dag 1 zijn we verliefd op Oege. Hij is erg gesocialiseerd in het nest, dat merk je aan alles. Een echte allemansvriend. We zijn helemaal gek van hem. Hij is zo leuk! Mieke, bedankt dat je me hebt kunnen overtuigen hoe leuk het is om een teckel te hebben. Ja.....wij zijn ook verslaafd met het teckelvirus!
E-mail:
Geschreven door Fam. Bartels, 26. feb, 2017
Wij zijn het jaar 2017 goed gestart met de komst van Bram! Een langharige standaard teckel. Wat een lieve en makkelijke hond! Hij sliep vanaf de eerste nacht door, ging zonder problemen in de bench en was erg goed gesocialiseerd. Hij is dol op andere honden en schrikt nergens van! Wat een fijne fokker is Mieke! Wij hebben alles kunnen volgen, de echo, de geboorte en het opgroeien. Wij waren altijd welkom bij Mieke en werden erg hartelijk ontvangen. Wij krijgen heel veel opmerkingen dat het zo'n prachtige hond is! Wij hebben een super mooie en lieve hond van een hele fijne en goede fokker! Bedankt Mieke!
E-mail:
Geschreven door Clara Naus, 22. feb, 2017
Sinds 15 september 2016 zijn wij de trotse bezitters van Koosje een chocotan gladharige teckel en wij zijn helemaal verliefd. Het is een prachtige teckel met een vriendelijk karakter en door Mieke al goed gesocialiseerd voordat hij bij ons kwam. Mieke is een super betrokken fokker waar je van altijd welkom bent en die je indien nodig altijd goed advies geeft. Kortom onze teckel kwam uit een "gouden" nest.
E-mail:
Geschreven door Daisy, 24. nov, 2016
Leuke site proficiaat.
Geschreven door Caroline , 25. jan, 2016
We hadden al een ruwharige teckel en zochten een maatje voor hem. Na lang zoeken kwamen we uit bij Mieke en we hadden het niet beter kunnen treffen! We mochten al eerder op bezoek komen en kennis maken met de pups. De ontvangst was heel hartelijk en Mieke maakt alle tijd voor je vrij!
Zefke is nu 1 jaar oud en de liefste (en knapste!) hond die er bestaat!
Als we onze teckelbende gaan uitbreiden is er maar één adres voor ons: Bij Mieke!
E-mail:
Geschreven door Anne-Sophie en Désirée, 10. jan, 2016
In januari 2015 zijn we bij Mieke thuis uitgenodigd om de prachtige pups van Diamond en Idol te mogen bewonderen. We werden warm onthaald en hadden erg leuke gesprekken. Mieke nam uitgebreid de tijd voor ons en de hele familie en we konden zelfs langskomen wanneer we maar wilden om nog even te knuffelen en te wandelen met de pups. De pups waren door Mieke al goed gesocialiseerd. We hebben Julius en Zara bij 11 weken opgehaald en meteen in onze armen gesloten. We zijn ontzettend blij met deze prachtige, lieve, sociale en grappige teckels!! Bedankt Mieke!
E-mail:
Geschreven door Ruud Nijland, 9. jan, 2016
Ongeveer een jaar geleden kwamen wij met Mieke in kontakt, omdat we zoekende waren naar een teckelpup. Direct bij het eerste mailcontact ontstond een goed gevoel, en bij de eerste ontmoeting werd dat gevoel bevestigd. Inmiddels is onze James alweer 1 jaar oud, het is een verschrikkelijk mooie maar ook zeer lieve en sociale hond... Die warmte heeft hij vanuit z'n nest meegekregen. Mieke staat voor wat ze zegt en heeft hart voor haar dieren! Soms denken we nog steeds aan een 2 e hond. Mocht het ooit zover komen.... We nemen kontakt op met Mieke!
Geschreven door Annette, 9. jan, 2016
Mieke is een heel bijzondere vrouw met een groot hart vwb "Teckel liefde" Wij hebben een prachtig mooi en lief standaard langhaar Teckel bij haar vandaan. Puur toeval maar we hadden het niet beter kunnen treffen. Eenmaal weer thuis met onze pup konden we altijd met alle Teckel vragen op haar terug vallen. Een hele prettige gedachte voor ons als niet Teckel ervaring hebbende..Een fijn en warm contact!
E-mail:
Geschreven door Ivo, 9. jan, 2016
Twee jaar geleden schreef ik onderstaande tekst na de aanschaf van ons eerste black & tan korthaar teckel teefje (Bibi) bij Mieke de Boer. Ons vertrouwen in Mieke en Mika's Place is sindsdien dusdanig, dat wij haar ten zeerste aan iedere serieuze teckelliefhebber kunnen aanraden! Toen Bibi 1 jaar oud was hebben wij besloten er een tweede black & tan korthaar teckel teefje (Saartje) bij te nemen. Uiteraard was er de overweging of dit een goed plan was en of het goed zou combineren. Nou, we hadden niet beter kunnen beslissen want het bleek een razend succes! Twee teckeltjes met ieder een eigen teckelkaraktertje, dat geeft meer dan dubbel zoveel plezier! Een geweldig kameraatje voor Bibi, maar ook twee teckelstaartjes die je kwispelend en liefdevol begroeten of je nu 5 minuten of een paar uurtjes bent weggeweest :)
Inmiddels ruim twee jaar na de aanschaf van onze eerste teckel, zijn Bibi en Saartje niet meer uit ons gezin weg te denken en zouden we ze absoluut niet meer kunnen missen :)

Wederom bedankt Mieke!


(Maart 2014)
"Opzoek naar een kortharige teckel per toeval via het internet bij 'Mika's Place' van Mieke de Boer terechtgekomen. Al snel bleek dit precies te zijn waar wij naar zochten. De perfecte combinatie van professionaliteit, kwaliteit en liefdevolle zorg voor de hondjes die binnen dit gezin worden gesocialiseerd! Alles tip top in orde en uitstekende informatieverschaffing ook ná de verkoop! Als bonus is er een Facebook pagina van Mika's Place, waar kopers zich kunnen aanmelden om de andere hondjes uit het nest te volgen! Hoe leuk is dat! Wij zijn ontzettend blij met ons nieuwe gezinslid en kunnen Mika's Place alleen maar aanraden!

Dankjewel Mieke!"
Geschreven door jacqueline , 7. jun, 2015
Sinds kort woont de derde teckel van Mika's Place al bij ons. het is ons wederom niet gelukt om het er bij eentje te houden....ze zijn ook zo lief en gezellig onderling. we begonnen met Ties, toen kwam Gijsje, en sinds een tijdje Gomez. Gomez is een deeltijd-teckel die grotendeels bij ons woont en af en toe teruggaat naar Mieke ivm shows. Zij heeft hoge verwachtingen van deze choco reu, zoon van Akisha aen Lars. wij zijn blij met Gomez, het is een hele lieve, makkelijke hond die prima in ons roedeltje past. hopen dat het zo goed blijft gaan, want een eventueel afscheid zou me stiekem toch wel hartzeer geven.
E-mail:

Nieuwe reacties

08.09 | 19:45

ik heb alleen standaard

...
08.09 | 14:42

Beste Mieke,

Onze Lotje, kaninchen langhaar is na 16 jaar overleden. Zijn er geplande nestjes, voor kaninchen langhaar?
Groet,
Lian

...
22.08 | 20:32

Hallo teckel vrienden
Ik zoek een standaard langharige teckel pup
Graag een vrouwtje

...
10.07 | 19:25

Beste zijn er na de zomer kortharige pups beschikbaar. We kunnen al niet wachten....

...