Mika's place

Kimba is onze prachtige reu met een Amerikaanse lijn. We hebben hem geïmporteerd uit Polen en komt van dezelfde fokker als onze Hekata.

Hij heeft een geweldig karakter en we verwachten veel mooie showresultaten van hem.

De eerste show die hij heeft gelopen was de show in Venray. Hij haalde een prachtig keurrapport met een veel belovend. Hij werd beste pup en mocht naar de erering toe.

Op de show in Wijchen haalde hij nog een veel belovend.

De derde show die Kimba heeft gelopen was de Benelux Winner Show. De show duurde twee dagen en hij heeft daar prachtige resultaten behaald.

Op de eerste dag heeft hij een 1ste plek met een Uitmuntend gehaald. Ook is hij beste jeugdhond geworden, en mocht weer naar de erering toe.

Op de tweede dag heeft Kimba weer een Uitmuntend eerste plaats gehaald en is tevens Benelux Jeugdwinner geworden! Hoe trots kan je zijn.

Op 30 sept was de internationale show in Maastricht. Zaterdag is Kimba op de eerste plek geëindigd met een uitmuntend en is tevens beste jeugdhond geworden. 

Zondag is hij weer op de eerste plek geëindigd met een uitmuntend en is ook beste reu geworden.

Met dit weekend erbij, heeft Kimba genoeg punten binnengehaald en is nu Nederlands Jeugdkampioen!!

1 en 2 maart vond de Martinidogshow plaatst, op de eerste dag heeft hij een uitmuntend en eerste plaats gehaald. Ook heeft hij een reserve CAC en een CACIB behaald. Op de tweede dag heeft onze Kimba ook een uitmuntend gehaald en kreeg ze de eerste plek. 

Op 20 april vond de show in Goes plaats. Daar heeft hij een uitmuntend behaald met eerste plek. De tweede dag een zeer goed en eerste plaats. 

De show in Rotterdam vond plaats op 24 en 25 augustus. Hier heeft Kimba op dag 1 een uitmuntend en eerste plaats behaald. Ook heeft hij een reserve CAC en een CACIB gehaald. Op dag 2 haalde hij een uitmuntend en kreeg hij tweede plaats, met opnieuw een reserve CAC en een CACIB. Hiermee werd Kimba Nu ook Nederlands Kampioen 

Kimba Hokus Pokus z Perlowej NJK'17 NK "19

Nieuwe reacties

16.10 | 22:11

Helaas wij wij geen herplaatsers op dit moment

16.10 | 19:59

Hallo, ik ben op zoek naar een volwassen teckel? Alvast bedankt voor uw...

03.08 | 15:26

Helaas op dit moment niks meer beschikbaar over 2 jaar misschien pas weer

03.08 | 12:21

Goedendag Heeft u op dit moment teckel pups korthaar black en tan bes...