Rood langharig teefje Suus NJK

Winnie Desi Suzanne V Mika's Place. Suus is een rood langharig teefje, geboren op 9 mei 2020. Ze is een dochter van onze Desi en Beer. We hebben haar aangehouden van dit nestje, en wat is ze een prachtig meisje. Suus heeft al heel veel mooie resultaten behaald op shows.

In augusts heeft ze in Gorinchem uitmuntend eerste plaats behaald. In oktober op de halloween show nog een uitmuntend. 

Ook bij de Holland Cup in Bleiswijk in november 2021 heeft Suus uitstekende resultaten behaald. Zo is ze er Holland Cup Junior Winner & Holland Cup Winner geworden. Ze heeft uitmuntend gehaald, CAC en reserve CAC. Ze is beste teef, best of opposite sex en ze heeft een qualificatie voor de Crufts behaald. We zijn super trots op ons meisje, ze had het niet beter kunnen doen. 

Met al deze behaalde resultaten is ze Nederlands jeugdkampioen, en heeft ze zelfs genoeg CAC punten om Nederlands kampioen te worden. Daar moet ze echter 27 maanden voor zijn, maar zodra ze deze leeftijd bereikt heeft, is ze dus ook Nederlands kampioen. Dit is echt super knap van haar, vooral ook in corona tijd waarin we niet heel veel shows hebben kunnen lopen. 

Suus Nederlands jeugdkampioen

Nieuwe reacties

16.10 | 22:11

Helaas wij wij geen herplaatsers op dit moment

16.10 | 19:59

Hallo, ik ben op zoek naar een volwassen teckel? Alvast bedankt voor uw antwoord. Groeten Andra

03.08 | 15:26

Helaas op dit moment niks meer beschikbaar over 2 jaar misschien pas weer

03.08 | 12:21

Goedendag

Heeft u op dit moment teckel pups korthaar black en tan beschikbaar voor een gouden mandje